Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efemmmm
Bunların hepsi tavuk ayolAbooowww herkes erkenden yatisa geçmiş ne oldunuz hepinizin pili mi bitti![]()
Yılbaşı diye hepsi uyuyup enerji topluyacaklar herhaldeBunların hepsi tavuk ayol![]()
Aman deliye hergun yılbaşı yani bizeYılbaşı diye hepsi uyuyup enerji topluyacaklar herhalde![]()
Aynen yoksa bu vakitte ne işimiz var burdaAman deliye hergun yılbaşı yani bize![]()
Beni takip etAynen yoksa bu vakitte ne işimiz var burda![]()
Tamam bekliyorumBeni takip etdaha heyacanli yere götüreceğim seni
Tamam bekliyorum![]()
Ayy ben o konuyu okudum çok kötü şeyler geçiyor içimden de demiyorum Allah akıl fikir versin ben sürekli bir nick goruyorum her konuda bir fikri var baş harfi L kim o biliyormusunBekLEME takıl peşime son mesajlarıma bak
Özelden at tahmin ediyorum ama burada söylemeyeyimAyy ben o konuyu okudum çok kötü şeyler geçiyor içimden de demiyorum Allah akıl fikir versin ben sürekli bir nick goruyorum her konuda bir fikri var baş harfi L kim o biliyormusun
Yavaş yavaş uyuma hazırlıklarına geçeyim.
İyi geceler
maviş takım rüyasında beni görür inşallah.Stres yapar belki kalori harcamazlar ni ha haaaaa
Kabusunuz olucaaaam![]()
Hanımlar ben de yatayım erkenden kalkayım , çocukları gönderip tartılayım. İyi geceler![]()
iyi gecelerrrİyi geceler canlarım, yarın tartıda görüşürüz![]()
kız ben de bakıcam nolmuşAyy ben o konuyu okudum çok kötü şeyler geçiyor içimden de demiyorum Allah akıl fikir versin ben sürekli bir nick goruyorum her konuda bir fikri var baş harfi L kim o biliyormusun
Özelden yazdım cnmiyi gecelerrr
kız ben de bakıcam nolmuş![]()
Bana daaaaaÖzelden yazdım cnm
Her zamanki bdv konusu hamilelikÖzelden yazdım cnm
Kiz birşey yok hamilelik konusu her zamankindenBana daaaaa
Bu dvn nin açılımı ne oluyorHer zamanki bdv konusu hamilelik![]()
bir derdim varBu dvn nin açılımı ne oluyor
Ay canım valla teşekkür ederimbir derdim var