Efemmmm
Bunların hepsi tavuk ayolAbooowww herkes erkenden yatisa geçmiş ne oldunuz hepinizin pili mi bitti
Yılbaşı diye hepsi uyuyup enerji topluyacaklar herhaldeBunların hepsi tavuk ayol
Aman deliye hergun yılbaşı yani bizeYılbaşı diye hepsi uyuyup enerji topluyacaklar herhalde
Aynen yoksa bu vakitte ne işimiz var burdaAman deliye hergun yılbaşı yani bize
Beni takip etAynen yoksa bu vakitte ne işimiz var burda
Tamam bekliyorumBeni takip etdaha heyacanli yere götüreceğim seni
Tamam bekliyorum
Ayy ben o konuyu okudum çok kötü şeyler geçiyor içimden de demiyorum Allah akıl fikir versin ben sürekli bir nick goruyorum her konuda bir fikri var baş harfi L kim o biliyormusunBekLEME takıl peşime son mesajlarıma bak
Özelden at tahmin ediyorum ama burada söylemeyeyimAyy ben o konuyu okudum çok kötü şeyler geçiyor içimden de demiyorum Allah akıl fikir versin ben sürekli bir nick goruyorum her konuda bir fikri var baş harfi L kim o biliyormusun
Yavaş yavaş uyuma hazırlıklarına geçeyim.
İyi geceler
maviş takım rüyasında beni görür inşallah.Stres yapar belki kalori harcamazlar ni ha haaaaa
Kabusunuz olucaaaam
Hanımlar ben de yatayım erkenden kalkayım , çocukları gönderip tartılayım. İyi geceler
iyi gecelerrrİyi geceler canlarım, yarın tartıda görüşürüz
kız ben de bakıcam nolmuşAyy ben o konuyu okudum çok kötü şeyler geçiyor içimden de demiyorum Allah akıl fikir versin ben sürekli bir nick goruyorum her konuda bir fikri var baş harfi L kim o biliyormusun
Özelden yazdım cnmiyi gecelerrr
kız ben de bakıcam nolmuş
Bana daaaaaÖzelden yazdım cnm
Her zamanki bdv konusu hamilelikÖzelden yazdım cnm
Kiz birşey yok hamilelik konusu her zamankindenBana daaaaa
Bu dvn nin açılımı ne oluyorHer zamanki bdv konusu hamilelik
bir derdim varBu dvn nin açılımı ne oluyor
Ay canım valla teşekkür ederimbir derdim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?