Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım
Şimdiden iyi eğlenceler o Zaman canımGeçen yıl yapmadım ama bu yıl çocuklarla hazırlandık.![]()
özür dilenecek birşey yok canım. olur mu öyle şey. altı üstü kilo vermeye çalışıyoruz. cenaze varken, hasta varken nasıl diyetle sporla meşgul olasın. üstelik iki küçük çocukla.Son 1 aydaki tum kaptanlardan ozur diliyorum bende istemezdim ama 30 gunde 3 cenaze![]()
Yerim seniiii![]()
yok artıııkAaaaa sen kacamakmi yapacaksin ben sıfır kacamaksiz gireceğim yeni yila![]()
Aaaaa sen kacamakmi yapacaksin ben sıfır kacamaksiz gireceğim yeni yila![]()
20bin uyarım ama 30bin gözüm yemedi şu anOk bana uyar başka kimler var
benim geçen hafta 3 günüm bu şekildeydi zaten, günler açısından bana da uyarBu yarışa kimse girmez. Sanmam.![]()
Canim nasılsın
Dogru söylüyorsun bizim gibi iki deli bulmak zorBu yarışa kimse girmez. Sanmam.![]()
Yaparsın Bismillah de olur o canım20bin uyarım ama 30bin gözüm yemedi şu an![]()
Neyini kiskanicamkıskandın mı cicim
Nehir Pikachu Aysun vardı ama yoklar ortada. Başka deli bilmiyorum.Dogru söylüyorsun bizim gibi iki deli bulmak zor![]()
yarın sabah tartim da yazan kilomu kıskanır sin belkiNeyini kiskanicam
Anca keyifle içtiğin kahveyi kıskanırım![]()
Anam kimler gelmiş. Kaçmadan öpeyim.
Bana hatırlat yarışı unuturum ben balık hafizaliyim tek başına yürürsün sonraNehir Pikachu Aysun vardı ama yoklar ortada. Başka deli bilmiyorum.
İyi geceler canım.İyi gecelerkızlar erken yatayım bugün yarın eğlence erken başlasın inş
![]()