Minimum söylüyorum ( inşallah)Kız iste bol kesedenağzını korkak alıştırma
![]()

Çaktırma nabız yokluyomNoli burda anlasmami yapıyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minimum söylüyorum ( inşallah)Kız iste bol kesedenağzını korkak alıştırma
![]()
Çaktırma nabız yokluyomNoli burda anlasmami yapıyorsunuz![]()
ÇakaaaaalMinimum söylüyorum ( inşallah)
Çaktırma nabız yokluyom![]()
Elhan buna çok şaşırdıMinimum söylüyorum ( inşallah)
Çaktırma nabız yokluyom![]()
O zaman sira bende. Kapışıriz.40 bin adım iddiasına Arrietty le girmiştim rekorun kaç dedim 30 dedi ben garanti olsun diye 40 yapmıştım![]()
Ben varım ne zamanO zaman sira bende. Kapışıriz.![]()
Aslinda benim cok hatiram yok desem. Babaanneyle buyuduk biz genelde babaannemi kaybettigimde cok kotu olmustum . Anneannem hep isyan eden bir yapidaydi diyorum ya bu dunyayi hic sevmedi insallah gercek dunyasi guzel olur. Son hasta zamanlarinda cocuklari bakti donusumlu yoksa o hep buyuk dayimda olmak istiyordu.Ya evim ya oglum derdi dedigi yerde öldu cok gonulden istemis demek kianneannelerin yeri dolmuyor. 10 yıl oldu hala hatıralara bakıp keşke hayatta olsaydı diyorum![]()
Pazartesi salı Çarşamba Perşembe bugünlerde birini ya da hepsini seç.Ben varım ne zaman![]()
Salı çarşamba perşembe üç günün toplamında fazla yapan kazanır olurmu, 15 altında kalan bu günlerde direk diskalifiye olsunPazartesi salı Çarşamba Perşembe bugünlerde birini ya da hepsini seç.
15.000 altında kimse kalmaz. Bence 30.000 altını diskalifiye edelim.Salı çarşamba perşembe üç günün toplamında fazla yapan kazanır olurmu, 15 altında kalan bu günlerde direk diskalifiye olsun![]()
Yerim seniiiiben deneyse ünlüler gelince bakarız
oy bitanem gelmiş![]()
Aaaaa sen kacamakmi yapacaksin ben sıfır kacamaksiz gireceğim yeni yila
Ok bana uyar başka kimler var15.000 altında kimse kalmaz. Bence 30.000 altını diskalifiye edelim.![]()
benim de babaannemle çok anım yok. birkaç defa ancak gördüm. başka şehirdeydi. ben küçükken de vefat etti. Allah rahmet eylesin iyi insandı ama. en son gidişimizde süpriz yapmıştık. bizi kapıda görünce attığı çığlık aklımdaAslinda benim cok hatiram yok desem. Babaanneyle buyuduk biz genelde babaannemi kaybettigimde cok kotu olmustum . Anneannem hep isyan eden bir yapidaydi diyorum ya bu dunyayi hic sevmedi insallah gercek dunyasi guzel olur. Son hasta zamanlarinda cocuklari bakti donusumlu yoksa o hep buyuk dayimda olmak istiyordu.Ya evim ya oglum derdi dedigi yerde öldu cok gonulden istemis demek ki![]()
Geçen yıl yapmadım ama bu yıl çocuklarla hazırlandık.Aaaaa sen kacamakmi yapacaksin ben sıfır kacamaksiz gireceğim yeni yila![]()
Bu yarışa kimse girmez. Sanmam.Ok bana uyar başka kimler var