Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canimKizlar hepinize merhaba
Haftanin son gunune ve yilin son gunune yaklasiyoruz. Insallah 2022 gecen yili aratmaz
Insallah tum dualariniz dilekleriniz gerceklesir yeni yilda. Bilmiyorum ama ben umut doluyum
30 aralik persembe menum
Tek ögun yaptim
Aksam yemeyecegim
13.00
1.5 tabak kisir
3 kasik zy.barbunya
Cay
Zipzip-
Supersin canim bende 7.000 deyim yemekten sonra tamamlayacagim
Mutlu yillar canim
GeldimKızlar naapıyonuz kaldık burda 2-3 kişi
Masterfite devam edelim canimZipzip- canım MasterFit var mı bu hafta. Varsa ben katılacağım. Yoksa Alır başını gider .
Zipzip- canım MasterFit var mı bu hafta. Varsa ben katılacağım. Yoksa Alır başını gider .
bence de devam etsin. valla 1 haftada bile yiyoruz. zaten yılbaşı 1 gece. günahlarımızdan af dileyelimMasterfite devam edelim canim
4 kisi bile olsak yeter
masterfitte 8000 iyi bence. ama ayrıca spor yarışında 15000 olabilir.15.000 adımda kapissak nasil olur bu ara bacaklarimdan nefret etmeye başladım
Bencede devam edin. Yoksa frenlemek cok zorMasterfite devam edelim canim
4 kisi bile olsak yeter
Ben hergunu yilbasi gibi yasiyorumbence de devam etsin. valla 1 haftada bile yiyoruz. zaten yılbaşı 1 gece. günahlarımızdan af dileyelim
MasterFit disinda zaten canim yoksa herkesden 15.000 adim beklemek zormasterfitte 8000 iyi bence. ama ayrıca spor yarışında 15000 olabilir.
Denemeye değer. Benim de en şikayetçi olduğum yer bacaklarım15.000 adımda kapissak nasil olur bu ara bacaklarimdan nefret etmeye başladım
Çıkar bacım çıkar doğalgaz yokmu evdeBen de o kadın gibiyim ama çıtır hissedemiyorum Lahana gibi ustler montlar nasıl çıtır hissettirecek Yaz gelsinnn
Bize düzen lazım ..ben yeme düzeni oluşturdum bu düzende gidersen çok güzel olucak ,diğer türlü acıktin yedim kızdım yedim sonuç kaçınılmaz canimkeşke normal yeme aşkı olsa ,acıkınca , yemekten zevk alıp her lokmanın tadını çıkarıp sadece yemeğe odaklanıp yesek yeme aşkı olurdu , muhtemelen genelimiz çoğu zaman neyi ne kadar yedik neremize gittiğini bile fark etmeden yedik kalktık, sıkıldık atıştırdık , strese girdik , olaylara ses çıkaramayıp hıncını yemekten alır gibi tükettik de kilo aldık gülüm
Kac kilo aldınbaksana 1 haftada patladım
Tmm süper.Masterfite devam edelim canim
4 kisi bile olsak yeter
valla regl öncesiyle birleşti. dün sabah 85 i geçtim. sabah tartılayım. cuma da geçsin, regl de gelsin net rakam daha iyi belli olur.
Kac kilo aldın
Olur canim pazartesi baslayalim.spor yarisinaZipzip- Masterfite hafta sonu spor yarışı bu hafta olmasa nasıl olur?
Tek etap olsun. Misafirlik durumları olabilir. Kimse stres olmasın.Olur canim pazartesi baslayalim.spor yarisina
o fena işte. aman canım dikkat etBen hergunu yilbasi gibi yasiyorum
evet aynen. ya da insan bazen kendini iyi hissetmiyor vs. bugün totoyu kaldırmadım pek 3150 halaMasterFit disinda zaten canim yoksa herkesden 15.000 adim beklemek zor
Herkesin isi gucu ,cocuklari var
Bende çok istiyorum şuan elektrik yok yemek yemicem uyuyoruz kızlarla biraz kalkınca yarim ayva yesem olur muAma orası çok guzeeeeeel
Yarın yüzünün gülmesini çok istiyorum canım.
Ben kapışırım15.000 adımda kapissak nasil olur bu ara bacaklarimdan nefret etmeye başladım