Yaw söyle bir şey olmaz.çok fenasın
canınız çeker ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaw söyle bir şey olmaz.çok fenasın
canınız çeker ama
Kesinlikle bu sene uc intihar haberi aldik rabbim kendi canina, baskasinin canina sebep oldurmasin. Olumunde hayirlisi onemliRabbim güzel ölmeyi nasip etsin.ben hep öyle dua ederim
ben normal kahve içiyomKafeinsiz kahve diye birsey var
Ben hiç bilmiyorum nasıl bir seyalt üst böreği
Cok fena oksuruyorum dudaklarim yara olduAmine Busra nasıl oldun
Uykunu etkiliyorsa dene bence lezzet farki yok . Ben emzirdigim icin ilk aylardq ozellikle hep cafeinsiz iciyorumben normal kahve içiyom
Amin canımKesinlikle bu sene uc intihar haberi aldik rabbim kendi canina, baskasinin canina sebep oldurmasin. Olumunde hayirlisi onemli
Karda kista taa 2 km uzaktaki spor salonuna yuruye yuruye gudip geliyorum vallahi. Bugun zaten oyle bir yurudum ki kendime insnamadim isindim ama yururken iyy geldi baya
Buraya bahar geldi, gel burda yürü
Afiyet olsun canimbeyaz çay hazırladım yine
nescafe mi o?Uykunu etkiliyorsa dene bence lezzet farki yok . Ben emzirdigim icin ilk aylardq ozellikle hep cafeinsiz iciyorum
Seneye ben de katılacağım aranıza...zabbaha kadar kahve içeceğimSüper.
Kızlar afiyet olsun kahvelerimiz.
Geliyor geliyoor mavi takim bomba gibi geliyorBen spora gidiyorum
Yarın Perşembe hadi bakalım geri sayım başladı
Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
DeryaOnDiet
@dolunaydagel
@SanSebastianCheesecake
@masal_19
@Zipzip-
Sizede geçmiş olsun canim bizim hastalik degildir inşallahBenim küçük ateşlendi ve kustu ablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
Eppegim adımEki Görüntüle 2978584 @Cordelia cordis bu burada dursun çakiyi uyutabilirsem tamamlatmyacagim canim
Hepsinin var canim . Filtre ,Turk kahvesi , granul hepsindw kafeinsiz ben filtre iciyorumnescafe mi o?
Abla bebek sallamayi saymiyorlar bugunluk affet cidden moralim yerlerde hangisine uzulsem bilemiyorumEppegim adım
el açması hamur arasına genelde maydanozlu eriyen karışık peynir. üstüne yine hamur. tepsiye hazırlıyorsun ve ocakta yavaş ateşte ağır ağır çevire çevire pişiriyorsun. zahmetli ama enfestir. bunu yersen öbür böreklerin yüzüne bakmazsın bunu asıl eskiler sobanın üstünde yaparmışBen hiç bilmiyorum nasıl bir sey