- 18 Ocak 2017
- 1.656
- 5.655
- 158
- 34
Oh afiyet olsun canim ben bugun kahvemi ictim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh afiyet olsun canim ben bugun kahvemi ictim
Afiyet olsun o zaman.Oh afiyet olsun canim ben bugun kahvemi ictim
Afiyet olsun canım.
Yarın kapışıyoruz. Bakalım kaç sn duracağız.Kahve bana uyar
Canım mat var ama dirseklerim değil de kollarımın üst kısmı acıdı yani kolumu kastırıyorum galiba
Canim oraya vermeye çalışıyorum ama beceremiyorum
ben de hafta sonu deneyeyim.Cnm aynen nereye yük gelirse ora kasılıyor vücut ağırlığını karna popoya vermeli en çok ve gövdeyi düz tutmalı dizi de bükmeden
Aynen sesinden anladımTabi ki var canım benim.
çok üzücü Allah rahmet eylesin. nerde gördün? hangi sayfaAyy sitede gezinirken bir bayanın eşi ölmüş ve kadın hamileymiş,altına da başkası yazmış onun da eşi öleli 1 aynilmua o da hamileymiş çok kötü oldum valla yaa
Ayy sen 2 dk durmuşsun bi deeeYarın kapışıyoruz. Bakalım kaç sn duracağız.
Beyaz caydaki cafein oraninin khveden eksik yani var mi kizvalla ben içemem. içersem uyuyamam siz için ben beyaz çaya devam edeyim
Ölumun bileti yok canim malesef ne hastalik ne olum ne zaman gelecegi belli degil ama insan genc ve arkasinda biraktiklari olunca daha cok uzluyor .Ayy sitede gezinirken bir bayanın eşi ölmüş ve kadın hamileymiş,altına da başkası yazmış onun da eşi öleli 1 aynilmua o da hamileymiş çok kötü oldum valla yaa
çok fenasınAyy alma o zaman sütlü tablet çikolata erit sıcakken koy içine o da yoksa boşver tahin pekmez sür cnm ay kendimi kulağa fısıldayan şeytangibi hissettim ahahaha
Söyle heleeee
Hmmmm merak ettimmm
canınız çeker amaBence de
Form da gördüm canım ama konu başlığini hatırlamıyorumçok üzücü Allah rahmet eylesin. nerde gördün? hangi sayfa
var tabi daha az beyaz ve yeşilçay da kafein daha azdırBeyaz caydaki cafein oraninin khveden eksik yani var mi kiz
Noldu canim cocuklqr mi hastaEn icecek içmişti onu kustu
Rabbim güzel ölmeyi nasip etsin.ben hep öyle dua ederimÖlumun bileti yok canim malesef ne hastalik ne olum ne zaman gelecegi belli degil ama insan genc ve arkasinda biraktiklari olunca daha cok uzluyor .
Kafeinsiz kahve diye birsey varvar tabi daha az beyaz ve yeşilçay da kafein daha azdır