Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyle heleeeeBerryShake sabah ki pişi iptal oldu. akşama daha güzel birşey yapmaya karar verdik
hemen yapayımTüm gececiler burda. @Mefkurem askrhpozitif 60kiloyum BerryShake aypare ackerman fesang Zeynep_Nihal kahve içiyor muyuz? Çok mu geç?
Tüm gececiler burda. @Mefkurem askrhpozitif 60kiloyum BerryShake aypare ackerman fesang Zeynep_Nihal kahve içiyor muyuz? Çok mu geç?
Kahve bana uyarMat var mı canım,? Benim de kollarım acidi. Yarın mat üzerinde yapacağım. Haftaya 50 sn. Plank 500 puan.
Hmmmm merak ettimmmBerryShake sabah ki pişi iptal oldu. akşama daha güzel birşey yapmaya karar verdik
Cnm aynen nereye yük gelirse ora kasılıyor vücut ağırlığını karna popoya vermeli en çok ve gövdeyi düz tutmalı dizi de bükmedenKahve bana uyar
Canım mat var ama dirseklerim değil de kollarımın üst kısmı acıdı yani kolumu kastırıyorum galiba
Süper.kahvem elimde canım banyomu da yaptım dışarda bir güzel yağmur var bu arada totemin tuttu
BerryShake sabah ki pişi iptal oldu. akşama daha güzel birşey yapmaya karar verdik
Bence deSöyle heleeee
Bende bebek sallayim eeee eee de eee eeeSüper.
Kızlar afiyet olsun kahvelerimiz.
Canim oraya vermeye çalışıyorum ama beceremiyorumCnm aynen nereye yük gelirse ora kasılıyor vücut ağırlığını karna popoya vermeli en çok ve gövdeyi düz tutmalı dizi de bükmeden
Kolsy gelsin.Bende bebek sallayim eeee eee de eee eee
Sağol cnm sende de var mı bebişimSüper.
Kızlar afiyet olsun kahvelerimiz.
Hülllllüüüpppppplühülühülüpppp *ses efekti*
Tabi ki var canım benim.Sağol cnm sende de var mı bebişim