- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Haklisin canim kesinlikleFazlası kendine güvenmeme derler hep,kıskançlık dozuda bir yere kadar tamam derimde hayatı zorlaştıra ak boyuttaysa sıkıntı var demektir.
Kilo o kiloooo uçuyon o kiloda hafifliyorsun kemiklerin çıkıyor 34 beden giyorsun sjksjksjk hamile kalmıştım o kiloda 60 ile doğuma girmiştim.
Sagol abla insallah yarindan sonra toparlariz biraz cok tukendimGeçmiş olsun canım. Çok üzüldüm durumunuza.
Herşeyin aşırısı zarar zatenHiç hoş değil kıskançlık yaa, sonrasında manipülasyonu da berberinde getiriyor.
Yok abla maalesef. Büyük kizin havale geçmişi oldugu icin onada herşeyi kullanamiyorumahh kuzum ya perişan olmuşsunuz varsa viks sür çocuklara da kendine de hem göğüs hem sırt bölgesine
Taze fasulye ablaPerşembe kabak seçimi harika tatlım...
Fasulye kuru mu ...dikkat et. Akşama bırakma öğle ye bence...
Cok gecmis olsun cnmAh abla sirayla olsaydi keşke hepimiz ayni agir şekilde devam ediyor. Gece öksürük tuttu hepimizi kizlar kustu falanbende bugun o ates hali gecti de iste ihlamur falan yapayım bari belki oksurugu yumusatir
Ah abla sirayla olsaydi keşke hepimiz ayni agir şekilde devam ediyor. Gece öksürük tuttu hepimizi kizlar kustu falanbende bugun o ates hali gecti de iste ihlamur falan yapayım bari belki oksurugu yumusatir
Sagol abla inşallah yarindan sonra biraz daha iyi oluruz diye düşünüyorum. İhlamur yapiyorum kendime şimdiCok gecmis olsun cnmyatarken yastığın kenarına sogan kesip koy
Küçüğe belki olmazda, buyukle sana vicks sursen belki rahatlatir
Iste ona manyaklik diyoruz kiskancliga siginiyorlarHiç hoş değil kıskançlık yaa, sonrasında manipülasyonu da berberinde getiriyor.
Biz burda euro kazanmiyiryz yani o bakimdan belki liraya vurdugunda kazancimiz diger avrupa ulkeleribden az olabilir. Ama alus gucu gayet iyi ulkenin. Rahat. Insanlari genel olarak uyumly, ilimli ve irkci degiller. Benim sadece bir tane turk arkadasim var gerisi hep pOlonyali. Kominijn etkileri hala goruluyor o yuzden insanlar genelde ilk adimi senden bekliyir. Ama o ilk adimi atinca da pisman etmiyorlar , komsularimla da cok iyiyim. Yazlari hep beraber tatile gideriz komsularla. Acil bursey olsa sagolsunlar gece gunduz hep yanimizdalar. Dedigim hibi sadece ilk adimi atmiyirlar biraz cekiniyorlar. Evimizi sldik dosedik ilk isim benim konsularimi sirayla davet edip tanisnak oldu. Sobra da getisi geldi. Kesinlikle yasanasi bur ulke. Sadece kuslari cok soguk yazlari kisa . Baska bir sIkintimiz yok sukur.nasıl bir yer polonya bir türk için ? memnun musun?
hayat şartları nasıl ? ehe
Ateş bitti galiba cocuklarda da şükürler olsun. Tonla ilac var evdeah canım bee gerçekten kötü olmuş
ben covidken bile şu sandozlar var ya eriyen çok iyi gelmişti bana
öksürük için şurubun var mı? prosbanlar bitkisel içerikli o da iyi oluyor.
ateşin geçmesi iyi.
Harika o zamanTaze fasulye abla
Toparlayin bitanem. İnşallah iyilestik artık deyip müjde verirsin.Sagol abla insallah yarindan sonra toparlariz biraz cok tukendim
Ben cogunlukla makinede filtre kahve iciyorum cnm daha pratik geliyorGüzel oluyor mu canım ben cezvede seviyorum eşim alalım dedi ben aldırmadım
Bizim düğün değilde 50-60 kisilik bi yemek olacak cnmabla su an icin dugun salonlari acik diye biliyorumne tarafa geliyorsunuz bende geleyim dugune sıra kızına geldi demek
wauw gayet güzelmişBiz burda euro kazanmiyiryz yani o bakimdan belki liraya vurdugunda kazancimiz diger avrupa ulkeleribden az olabilir. Ama alus gucu gayet iyi ulkenin. Rahat. Insanlari genel olarak uyumly, ilimli ve irkci degiller. Benim sadece bir tane turk arkadasim var gerisi hep pOlonyali. Kominijn etkileri hala goruluyor o yuzden insanlar genelde ilk adimi senden bekliyir. Ama o ilk adimi atinca da pisman etmiyorlar , komsularimla da cok iyiyim. Yazlari hep beraber tatile gideriz komsularla. Acil bursey olsa sagolsunlar gece gunduz hep yanimizdalar. Dedigim hibi sadece ilk adimi atmiyirlar biraz cekiniyorlar. Evimizi sldik dosedik ilk isim benim konsularimi sirayla davet edip tanisnak oldu. Sobra da getisi geldi. Kesinlikle yasanasi bur ulke. Sadece kuslari cok soguk yazlari kisa . Baska bir sIkintimiz yok sukur.
Haa burde 24 saat toplu tasima var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?