- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah.bugün öğlen yürüyüş yapmayı planlıyorum
dün kırmızı bir elbise aldım ve inanılmaz güzel durdu, hep kilo verdiğim için![]()
Günaydın canimGünaydın herkes![]()
Selam canim uzun zaman oldu hayirli olsun topigin
Tesekkur ederim canimSelam canim uzun zaman oldu hayirli olsun topigin![]()
Allah allah neden oyle yapiyolar kiTesekkur ederim canim
Takimlar kapaninca günlük actik![]()
Ayağına sağlık canımmm
Buranın çok sıkıntısı var. Ekran geliyo aşağı yukarı sabit durmuyo bi tıklıyosun , aaa bambaşka bir yerdeyim. Ekonomi forumuna gittim bi kereCanım bazen kayboluyor sonra birden ortaya çıkıyor.![]()
Takim ve üye sayısı azalinca kapatma kararı aldık canimAllah allah neden oyle yapiyolar ki
Günaydın canim![]()
Günaydın kedicik.
![]()
Opera indir abla ordan giriyorum siteye google chrome donuyorAyağına sağlık canımmm
Buranın çok sıkıntısı var. Ekran geliyo aşağı yukarı sabit durmuyo bi tıklıyosun , aaa bambaşka bir yerdeyim. Ekonomi forumuna gittim bi kere![]()
E hayirlisi ne diyim herkes zayiflamis demekkiTakim ve üye sayısı azalinca kapatma kararı aldık canim
Emoji gibi duruyoay bende emoji attin sandim pembe aslan emojisi![]()
![]()
Herkes zayiflasa burasi da olmazdiE hayirlisi ne diyim herkes zayiflamis demekki![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Biliyorum canim espiri yaptim zatenHerkes zayiflasa burasi da olmazdi![]()
Farkındayım. Benim sayfada kirli işler dönmüş.Ayağına sağlık canımmm
Buranın çok sıkıntısı var. Ekran geliyo aşağı yukarı sabit durmuyo bi tıklıyosun , aaa bambaşka bir yerdeyim. Ekonomi forumuna gittim bi kere![]()