• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim değerler hem düşük canım depolama olmuyormuş ama şimdilik gençliğime güvenip içiyorum 💃ilerde acısı çıkmaz inşallah 🙏
İçme canım içme , ben 4-5 duble içiyodum geçen ay kansızlık çıktı ilaç içiyorum hergün. Saçlarım döküldü ayrıca.

26 Aralık menu 12.45
mantarlı omlet her zamanki

Ara 16.30 bir havuç 5 ceviz

19.00 et sote salata

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit
IMG_20211226_235118~2.jpg

tabi ya ne sandın 😏

tavana kızgın yüz mü çizsen :p
cnm dediğin gibi kafein de kaçırıyo olabilir en son kaçta içtiysen , sıkıcı bi kitap okuyabilirsin ,bi de kafayı boşaltmak gerekiyor ben de yastığa koyunca bin türlü fikir geliyor planlar vs sonra diyorum aman yarın düşünürüm uyuyorum sonra :KK70:
Hay maşallah düşünmek benim işim dusunmezsem hatrim kalıro_O:KK45:

Suyu artirdigim zaman toparliyorum ama iki gün icsem üçüncü gün yine bırakıyorum..
dayanamacagim gidiyorum yapmaya bu kadar kahve denirmi kahve tiryakisine🤣
Al benden de o kadar benide yokluyor bir kahvemi içsem bende :deli:

İnanmış gibi yapıyorum 😉😉🤣🤣
aynen canım 😂 5. takımda bayağı gerginlik yaşattım insanlara bu yüzden,ismim de başlı başına yani hehe 🤭 4 ocakta hakkım geliyor ne yapsam

Hanımlar size iyi muhabbetler neşeniz bol olsun herkese iyi geceler🥰

MAVİ TAKIMCIM MENÜ SPOR EKSİĞİ OLAN VARSA YAZSIN sabah bakarım artık. Çoook uykum geldi🥰
iyi geceler maviş kaptan 😍

Bol saganli birde kapya biberli nefis oluyor birazda kaşar :sus:
sadece 80 milyon duydu 😂 ayy tv programlarında hep denirdi ya 80 milyon bizi izliyor hahahah 😂

Al benden de o kadar benide yokluyor bir kahvemi içsem bende :deli:
hayıııırrrr :o

aynen canım 😂 5. takımda bayağı gerginlik yaşattım insanlara bu yüzden,ismim de başlı başına yani hehe 🤭 4 ocakta hakkım geliyor ne yapsam

iyi geceler maviş kaptan 😍

sadece 80 milyon duydu 😂 ayy tv programlarında hep denirdi ya 80 milyon bizi izliyor hahahah 😂

hayıııırrrr :eek:
Ne hakkı geliyor 4 ocakta canım 🙄

Back