• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım valla bi düşündüm ama iki hafta üst üste bırakmak istemedim. Evin içinde yürüdüm 🥰🥰
Hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. İyi hissetmiyorsan tabi ki ara vereceksin. Sen ağrı icindeyken benim içime sinmez zaten. Keyfi olan bir durum değil. :KK60:

Canımsın. Baktım yarın daha ağrılı olursam o zaman söylerim iyi ki varsın 🥰🥰🥰🥰
Sen de öyle :KK60:....daha çok etap yarışırız nasip olursa bizde yağ çok nasılsa :olamaz: iyice dinlen bu hastalık öyle bir gecede geçmez. Muhtemelen yolda dışarda üşüttün.

Sen de öyle :KK60:....daha çok etap yarışırız nasip olursa bizde yağ çok nasılsa :olamaz: iyice dinlen bu hastalık öyle bir gecede geçmez. Muhtemelen yolda dışarda üşüttün.
Olabilir canım yine de testim negatif çıksa bile bu hafta rapor alıp evde dinlenicem okula gidemem sanırım

b0325.gif

hurma topu yesem mi diye düşünüyordum ama yemicem bu msjdan sonra :KK70:

gecmis olsun canim :KK43:
Yeme aşkım yeme, kırmızılar pusuda :KK62:
Menümü yazıyorum günü kapatalı Cook oldu 🤗

Kahvaltı 07.30
İki yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı ev yapımı sos

Ara 11.30
1 bardak süt yarım armut

Öğle 13.30
3 YK barbunya yemeği
Sütlü tatlı yaptım misafire muhallebisinden 2 yk yedim 🤗

Akşam 15.30
Yarım kase kısır 1 kornison turşu çay

Suyu 2lt oldu yatana kadar 3 olur
Yeşil çay içtim

Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Afiyet olsun hayatım, adımı sonra mı tamamlıyosun?
Bu gecenin çok özel matematik sorusu geliyor.
( Çözene @aypare ackerman ' ın yiyemedigi hurma topunu vereceğim. )
Soru:
pastelfit pastelfit ' in mahallesine giremeyen çakalların Bilecik'' e gidip Wilma11 Wilma11 ' i kacirma ihtimali yüzde kaçtır?
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cım yani bir öğretmen olarak hissettin. Resmen bir sinir krizinden çıktım nefesim kesildi bayılacaktım. Siz bir okul dolusu çocukla nasıl uğraşıyorsunuz :işsiz:
25 Aralık menü 12.30

Eki Görüntüle 2976228
Akşam 19. Oo menüde balık vardı..
kocişin işi çıkınca iptal oldu..
her zamanki gibi tavuklu salata yedim ,😁
2.lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit Eki Görüntüle 2976232
Afiyet olsun taş gibi kas olsun. O adım nedir kurban olurum:KK15:
menum Sabah 10 30
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta 5zeytin

ara
1 paket form bisküvi
3 kuru kayısı 10badem
kahve

aksam 17 30
1 kepçe tarhana çorbası
1 Kase yesil mercimek
1 bardak ayran
2lt su
Zipzip- Zipzip-
pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım harika, erkenden de kapatmışsın. Adımı sonra ekliyorsunuz herhalde ben tam alışamadım daha:KK68:

Yeme aşkım yeme, kırmızılar pusuda :KK62:

Afiyet olsun hayatım, adımı sonra mı tamamlıyosun?

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cım yani bir öğretmen olarak hissettin. Resmen bir sinir krizinden çıktım nefesim kesildi bayılacaktım. Siz bir okul dolusu çocukla nasıl uğraşıyorsunuz :işsiz:

Afiyet olsun taş gibi kas olsun. O adım nedir kurban olurum:KK15:

Afiyet olsun canım harika, erkenden de kapatmışsın. Adımı sonra ekliyorsunuz herhalde ben tam alışamadım daha:KK68:
Adımı yeni bitirebildim kaptanım 🙃🤗🤗

Back