• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🌟günayyydınn herkeseee 🌟

dun akşam migrenim tuttu migdeme vurdu gelemedim sporda yapamadim yapacak bir suru işim kaldı. simdi okula gidiyorum insa bugun sporumu telafi edicem 💕
Zipzip- Zipzip-
Günaydın çok geçmiş olsun..

Afiyet olsun canim
Aksam aslinda yogurda kendin meyve dograsan daha guzel olur icine yulaf ,kuruyemis de ekleyebilirsin 🤗
Menulerini aksam ya da sabah paylasabilir misin su ve sporunlq birlikte
MasterFitte adim yarisi yapiyoruz haftanin 5 gunu
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri en fazla 8000 adim olacak sekilde 🤗

yaa eve gidişim saat 8 o saatten sonra yemiyim dedim meyve de olsa
şimdi işte her zaman yapamıyorum şimdilik 2 activa aldım bugün yarın yiyim bitsin o ondan sonra sade yoğurt yiycem zaten.
8.000 adımı inşallah yaparım da çocuk olunca zor oluyor.

yaa eve gidişim saat 8 o saatten sonra yemiyim dedim meyve de olsa
şimdi işte her zaman yapamıyorum şimdilik 2 activa aldım bugün yarın yiyim bitsin o ondan sonra sade yoğurt yiycem zaten.
8.000 adımı inşallah yaparım da çocuk olunca zor oluyor.
Ise gelip giderken iste tamamlarsin 🤗
Takimlara girdigin zaman önemli
Takimi ikiye boluyoruz kirmizi ve mavi olarak
En cok adim atan ekibe hafta ici ve hafta sonları olarak yuzde 1 lik avantajlar veriyoruz 🤗🤗🤗

Ise gelip giderken iste tamamlarsin 🤗
Takimlara girdigin zaman önemli
Takimi ikiye boluyoruz kirmizi ve mavi olarak
En cok adim atan ekibe hafta ici ve hafta sonları olarak yuzde 1 lik avantajlar veriyoruz 🤗🤗🤗

😂😂 işe de arabayla gidiyorum
ama akıllı saatim var onu takayım ev içinde çocukla koştururken illaki atıyorumdur
biraz da fabrika içinde gezerim artık

Bir yazı görseli olabilir

🌟günayyydınn herkeseee 🌟

dun akşam migrenim tuttu migdeme vurdu gelemedim sporda yapamadim yapacak bir suru işim kaldı. simdi okula gidiyorum insa bugun sporumu telafi edicem 💕
Zipzip- Zipzip-
geçmiş olsun gülüm geçti değil mi migren bu sabah iyi misin

Abla youtube da kisa videolar var nasil yapilir diye basta cok zorlama 10 sn ile basla ilerletirsin 🤗🤗
Geçenlerde bir videoda görmüştüm bunuda adını bilmiyordum,zaten zorlamayın deniyor 10 saniye yetiyor demekki.
Hergün yaopmak lazım hemde karın kasları çalışır toprlar.
Şifa olsun 😍

Neden canım? Kollar ve karın çalışıyo daha çok , bi yerine fazla mı yüklendin :/
Aynen teşekkürler
cok tesekkur ederim simdi iyiyim sukur 🌟💚
Dikkat edin kendinize

Iyiyim ablacım cok şükür gecti aşının etkisi ♥️♥️
Sen nasilsin ♥️
ohh çok şükür , başka da yan etkisi olmadan geçmiş :))
ben yine üşüyorum kat kat giydim hırka yelek ne bulduydam onun dışın da çok iyiyim bu gün için güzel hisler var içim de:KK36:

Back