- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Sebebi ne acaba? Bir ara bunun benzeri bende de vardiCanım bende 1 haftadır kötüyüm.gozumu kapattigim anda yüzlerini hiç görmediğim insanlar görüyorum ve habire konuşuyorlar.gozumu açınca gidiyorlar.yataga yatmak istemiyorum
Oda doğruAman nereye gitcez aşağı. Kaybedecek bir şeyimiz yok.
Tövbe bismillahCanım bende 1 haftadır kötüyüm.gozumu kapattigim anda yüzlerini hiç görmediğim insanlar görüyorum ve habire konuşuyorlar.gozumu açınca gidiyorlar.yataga yatmak istemiyorum
Uykusuzluk sorunu var mı?Canım bende 1 haftadır kötüyüm.gozumu kapattigim anda yüzlerini hiç görmediğim insanlar görüyorum ve habire konuşuyorlar.gozumu açınca gidiyorlar.yataga yatmak istemiyorum
Gerçekten sayfa adı basit oldu.birleselim de adını farklı yapalımGel sende darbe yapıyoruz.
Sen okuma git uyu hemen.Tövbe bismillah
Neyse şimdi uykum geldi yarın yaparız darbeyi.
Yaaa ilk zamanlardan beri burda olmayı çok isterdimMasterfit fikri benimgelistirende sen bence bu kadarcik hakkımız olabilir
Valla aynen öyle oldu bu aralar kafam çok dolu galiba ondan böyle oldumTövbe bismillah
Bence herkes bizimle aynı fikirde olur ya darbeye gerek kalmaz belkiBiz darbeyi yapana kadar kalkinirlar kız haberde verdik
Canım buraya 5 dk önce gelen de başımızın tacı. Hepimiz aynıyız.Yaaa ilk zamanlardan beri burda olmayı çok isterdim
Sen cansın canCanım buraya 5 dk önce gelen de başımızın tacı. Hepimiz aynıyız.
Çok geç gelmedin canım sende Eylül un ortasında açıldı burasidaYaaa ilk zamanlardan beri burda olmayı çok isterdim
Allah yardımcın olsun canımValla aynen öyle oldu bu aralar kafam çok dolu galiba ondan böyle oldum
Kaptanı kaçırıyoruz.Oda doğrukaybedeceğimiz tek şey yaglarimiz varım bende napiyoz
Eşim psikolojik konularda çok araştırma yapar ve beyin ile ilgili işleyişi vs.cok iyi bilir(mesleği değil tabiki)kafa yorgunluğu insana halisilasyon yok açar fazla takılma dedi.bekliyorum bende geçmesiniSebebi ne acaba? Bir ara bunun benzeri bende de vardi
Hmmm ben saniyodum ki siz hepiniz başka bir grupta falan tanışıp bu topiği açtınız. Siz de Eylül'de mi tanıştınız?Çok geç gelmedin canım sende Eylül un ortasında açıldı burasida
Amin canım hepimizinÇok geç gelmedin canım sende Eylül un ortasında açıldı burasida
Allah yardımcın olsun canım
Doğru demiş. Ayrıca kullandığın bir ilaç var mı? Yan etkisi olabilir. Farklı bir bitki vs tüketiyor musun?Eşim psikolojik konularda çok araştırma yapar ve beyin ile ilgili işleyişi vs.cok iyi bilir(mesleği değil tabiki)kafa yorgunluğu insana halisilasyon yok açar fazla takılma dedi.bekliyorum bende geçmesini
Kafamdaki kişilerle kavga etmeyi bıraksam herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmeden uyusam sorun olmayacakUykusuzluk sorunu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?