• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Obsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.

Obsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.
Doktora gittin mi canim :(

Raporda öyle yazıyordu bakalım dr ne diyecek.
Kesin ilaç filanda yoktur diye umuyorum.
hiç stres yapma , genel de insanın tabiatı ya şöyle olursa ya böyle çıkarsa diye evham olabiliyor , daha yarın öğleden sonraya çok zaman var boş boşuna 1 günün stresli geçmesin , her şey çoook güzel olacakkk:KK36:

Okula otobusle gittik kostur kostur, ordan pazara geçtim bebe bagira bagira alisveris yaptim. Eve gel, yemek koydum bebenin önüne birseyler koydum. Mutfagi topladim, camasirlari makinaya attim. Şimdi oturdum toto ustune😜🥴
Ayyyy ben krize girdim okurken :D

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın.?kusura bakma şimdi gördüm. Atandım ben ardahana işe başladım o yüzden buraya girme fırsatım olmadı pek 😊
aaaa hayırlı olsun atanmışsın , nasıl işe, ardahana alıştın mı azıcık

hiç stres yapma , genel de insanın tabiatı ya şöyle olursa ya böyle çıkarsa diye evham olabiliyor , daha yarın öğleden sonraya çok zaman var boş boşuna 1 günün stresli geçmesin , her şey çoook güzel olacakkk:KK36:
Hiç stresli değilim gayet normal sakinim sadece raporu merak ettiğim için okumuştum.
Öyle kolay kolay bırakmam ben kendimi o yönden güçlüyümdür.
Aynen herşey çok güzel olacak umudum o yönde :KK200:

Back
X