- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.234
- 548
Canım sabit de iyi hadi devamHayırlı sabahlar herkese güzel bi hafta olması dileğiyle
Kilo bildirimimi yapayım geçmişe göz atıp geleceğim..
Cuma sanırım 87.9 geliyordum çok hatırlayamadım
Bugün 87.8
Tabi homini homini bazı günahlar işlendi ama çok hareketli günler olduğundan çok yansımamış sevindim
Bütünden itibaren düzenli menü bildirmeye devam edeceğim kaptanlarım bu kadar gevşeme yeter
Zipzip- @Cordelia @Filiz16
Günaydın
Cumartesi 83.9 ile baslamistim
Bugun : 83.5
Fark: -400 gr.
Bu daGunaydin
Cuma:58.2
Pazartesi:58.5
Fark:+300
Buraya katildigimdan beri ilk defa artidayim ama neden oldugunu biliyorum. Dun yedigim hurmalar bugun... neyse veririz insallah.
Zipzip- Kahve __Kokusu
Ah seni seniiiGünaydın güzel hanımlar
pzt kilo bildirimi
pazar günü misafir vardı ve tıka basa yemiş bulunuyorum
geçen cuma: 65.7
pzt : 66.2
+500 maalesef bu hafta dikkat etsem iyim olacak
Allah zihin açikligi versin canimyarin sabah bir tartilayım ama buraya yazmayayim
ilk zamanlar tartişma normal huyları ogreniyorlar insa duzene otururlarevet abla yarın tatilayim bi tarti ne diyecek bakayim
ben kimya ogretmeniyim simdi calismiyorum insa dilimi iyice gelistirdikten sonra istiyorum .. su an dil okuluna gidiyorum
Var abla ama benim kızın okulu baya düşündürüyor bizi.bu sene 11 seneye 12.sinif rabbim doğru karar almayi nasip etsinhakkına hayırlısı gülüm , memur olunca neresi çıkarsa mecbur gidiyoruz inşallah iyi bir yer olur , sizin tercih şansınız var mı
Teşekkür ederim sağol
Tebrikler abla :)
Yaaaay çok geçmiş olsun canım şişlik var mı oynatabiliyor musun
Negatif çıkmış çok sevindimİyi aksamlar kizlar,iki gundur gelemedim rahatsizdim,bugunde bakicimizin testi pozitif ciktibizde suruntu verdik bakalim sonuc ne cikacak gecen sene de aralik ayinda gecirmistik,niyeyse ben de tramva olarak kaldi,cok agir gecirmedigim halde pozitif xikarsa diye korkuyorum
İnşallah canım ben biraz kilomun üzerine ekledim sen daha avantajlisinKilolarimiz da ayniymis. Ne diyelim bugun gecti gitti artik. Yarina bakalim beraberce canim. Yarin da guzel menulerimiz yarissin
Benimkilerin arasında 3 yaş var canım değişen birşey yok çocuklar küçükken zor oluyor ama büyüdükçe en büyük destekcin onlar oluyorUyandigindan beri hiç durmadı büyüğün derdi ayri küçüğün ayrıallah hepimize kolaylik versin
Bir yanim diyor iyiki ikiside bir anda oldu büyüdü, bir yanim diyor keşke arada 1 sene bari olsaydi belki biraz kendimi toparlamis olurdum dinlenmis olurdum diye
Sonra da küçüğüme bakip pişmanlık duyup niye boyle dusundum diye uzuluyorum Allah onlara bana saglik ayni zamanda bana akil fikir versin hep boyle duam
İyiyim çok şükür canım ozlemistik iyiki geldiniyiyim canımmm ya sen nasılsın
Tebrik ederim
Tebrik ederimCuma 89
Pazartesi 88.7
Tebrik ederim 5 lere az kaldigünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
dün menüm
sabah
1 yumurta
10 zeytin
1 dilim peynir
öğlen
1 elma
akşam
yarım tabak bulgur pilavı
salata
turşu
şalgam
adımlarım ahftasonu olmasına rağmen dün iyiydi neden die bir sorun
bim a101 ve bizim burdaki büyük yerel marketleri tek tek dolaşıp fiyat teftişi yaptımdaha sonrada aynı ürünlere netten baktım hangisi ucuzsa sipariş verdim evi doldurdum
yeni yıldaki zamlardan korkuorum
adımlarım 11325
bu arada artı geleceğimi düşündüm ama ilginç bir şekilde gelmedim.. tartıya çıktığımda şoka girmiş olacam ki ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım: D
hayır kaçamak yapınca çok etkiler sandım etkilememiş ama yemesem daha iyi olurmuş bence...
cuma : 62.90
pazartesi : 62.45
fark : -450 tşkler türkiye
WC sıkıntı ya bu hafta benim de problemliGünaydınlar hanımlar tartıldım 61.05 çıktım 3 gündür wc sıkıntım vardı
Maşallah abla sov yapmışsınDoktor randevum var 9.30' da. Erken tartilmak zorundaydım. Dersim 12.00' de.
Eki Görüntüle 2972737
Cuma 70.8
Pazartesi 69.7
Fark 1.1
Heyecanla pasteli beklemeye geçiyorum.
Amine Busra Zipzip-
Tebrik ederimCuma 64,75
Btugün 64,35
Geçmiş olsun kaptanım şimdi nasılsınDün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
Tebrik ederim
Hadi bakalım bismillahGünaydın
Cumartesi 83.9 ile baslamistim
Bugun : 83.5
Fark: -400 gr.
Bazen olur canım kaçamak yapmadiysan gerisini takma kafanaGunaydin
Cuma:58.2
Pazartesi:58.5
Fark:+300
Buraya katildigimdan beri ilk defa artidayim ama neden oldugunu biliyorum. Dun yedigim hurmalar bugun... neyse veririz insallah.
Zipzip- Kahve __Kokusu
Eminim cuma eksi gelirsinGünaydın güzel hanımlar
pzt kilo bildirimi
pazar günü misafir vardı ve tıka basa yemiş bulunuyorum
geçen cuma: 65.7
pzt : 66.2
+500 maalesef bu hafta dikkat etsem iyim olacak
Woww bir şovda burdaGünaydıınmutlu huzurlu haftalarr minnoşlar
Geçen cuma 64.0
Bugün 62.8
Fark -1.2 kg
Amine Busra Zipzip-
Olsun canım
Abla uykusuz gecelere hiç veda etmedim kiGünaydın tatlim.uykusuz geceler zorlayacak seni....
Küçük ki çok uyanıyor o baya zorluyor beniGünaydınlar gece uyku sorunumu var acaba .
Cuma 74 gelir eminim
Tebrik ederim canım
Tebrik ederimSelam kizlar
Sabah tartildim
Cuma 84.0
Bu sabah 83.8
Resim cekmeye firsat olmadi.
En son 75.2 idim ama üzerine aldım birazkuzim sen kac kilodasın su an
TebriklerArkadaşlar akşamdan beri elektrik yok su yok 66.5 kilom -400 benden ses çıkmayabilir elektrik gelmezse Cun ku bi süre sonra internette gidiyor
Eline sağlık canımAmine Busra ve Kahve __Kokusu kaptanlarim eksileriniz icin tebrik ederim
KazanaAmine Busra Kırmızı takim
Amine Busra kaptanim simdi mavi takimdan bir kişiyi secip takimina almayi ,kirmizi takimdan bir kişiyi de Mavi takima göndermeni bekliyoruz
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Cuma Pazartesi Fark Yüzde 1 Amine Busra Kırmızı Kaptan 67.1 66.4 0.7 1.04 2 @Elhan Kırmızı 70.8 69.7 1.1 1.55 3 Hedef60kgolmak Kırmızı 64.0 62.8 1.2 1.88 4 @dolunaydagel Kırmızı 89.0 88.7 0.3 0.34 6 @Sonsuz umut Kırmızı 64.75 64.35 0.4 0.62 7 @bluegreeneyes Kırmızı 73.9 73.5 0.4 0.65 Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 55.65 0.5 0.89 2 @60kiloyum Mavi 83.9 83.9 0 0 3 @pastel34 Mavi 69.7 69.3 0.4 0.57 4 menekse_kokusu Mavi 57.7 57.5 0.2 0.35 5 @limonlutarcinlikek Mavi 58.2 58.5 +0.3 -0.52 6 @masal3487 Mavi 69.1 69.2 +0.1 -0.14 7 @DeryaOnDiet Mavi 75.15 75.8 +0.65 -0.86
Hafta içi daha dikkatli olmalısın canımSelam kizlar +100 gr dayim,Testim negatif cikti cok sukur
Eminim eksiye geçersin
Selam canim hosgeldinSelam kizlar bassagligi dilekleriniz icin tesekkur ederim . Allah razi olsun
Sagol canim daha iyiyimGeçmiş olsun kaptanım şimdi nasılsın
WC sıkıntı ya bu hafta benim de problemli
Kayısı çayı içtğm dün 2 tane içinede aspir yağı döktüm biraz iyi geldi.Bu aralar bide yemekle aram olmadı hiç.
Hosbulduk kaptanim Ankara donmus ben gidip gelene kadar bu nasil soguk .Selam canim hosgeldin
Sagol canim daha iyiyim
Küçk çocuklar böyle maalesef uyku düzenleride olmayınca sıkıntı oluyor.Negatif çıkmış çok sevindim
İnşallah canım ben biraz kilomun üzerine ekledim sen daha avantajlisin
Benimkilerin arasında 3 yaş var canım değişen birşey yok çocuklar küçükken zor oluyor ama büyüdükçe en büyük destekcin onlar oluyor
İyiyim çok şükür canım ozlemistik iyiki geldin
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Tebrik ederim 5 lere az kaldi
WC sıkıntı ya bu hafta benim de problemli
Maşallah abla sov yapmışsın
Tebrik ederim
Geçmiş olsun kaptanım şimdi nasılsın
Tebrik ederim
Hadi bakalım bismillah
Bazen olur canım kaçamak yapmadiysan gerisini takma kafana
Eminim cuma eksi gelirsin
Woww bir şovda burda
Olsun canım
Abla uykusuz gecelere hiç veda etmedim ki
Küçük ki çok uyanıyor o baya zorluyor beni
Cuma 74 gelir eminim
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim
En son 75.2 idim ama üzerine aldım biraz
Tebrikler
Eline sağlık canımtebrik ederim Amine Busra
Hafta içi daha dikkatli olmalısın canım
Eminim eksiye geçersin
Ayy sorma canim kar da yagamadi tam anlamiyla bizim buraya cok sogukHosbulduk kaptanim Ankara donmus ben gidip gelene kadar bu nasil soguk .
Afiyet olsun canim suyu ihmal etme islere baslamadan ic 2 bardakEvin işlerine kizisayim şimdilik gün iyi geçiyor
Kahvaltıda
3 kk peynir
2 zeytin
Domates
Sivri biber
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli çay
Suanlik güzel geciyor ama daha hiç su içmedim
Şekeri kessene iyi oluyor birde şekerli çay içiyormusun.Evin işlerine kizisayim şimdilik gün iyi geçiyor
Kahvaltıda
3 kk peynir
2 zeytin
Domates
Sivri biber
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli çay
Suanlik güzel geciyor ama daha hiç su içmedim
En dusuk seviyede acik birakip gitmistik ama isitamiyorum evi + ufo actikAyy sorma canim kar da yagamadi tam anlamiyla bizim buraya cok soguk
Aleykum selam canimSelamün aleyküm kızlar geç oldu ama geçmişten geldim.kilo veren arkadaşlari tebrik ederimdarısı benim gibi kilo veremeyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?