- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.235
- 548
neden öyle diyorsun kaptancııımmmNe reelde ne sanalda artık sevmeyeceğim...
oy canım çok güzel haberMerhabaaa.. dün yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayımkızımın biyopsi sonuçları negatif çıktı. Çölyak kanda pozitif klinik bulgular pozitif ama biyopsi negatif. Yani bağırsaklarda henüz bir hasar vs yok. Doktor sessiz Çölyak dedi. Yani belki 1 yıl sonra belki 50 yaşından sonra bağırsak belirti verir dedi. 6 ayda bir kan testi ile takip edilecek. Genetik testi istedi onun sonucu da 2 hafta sonra belli olacakmış. Bu süreçte katı olmayan bir diyet uygulayacağız . Yani evde dikkat edeceğiz yine ama dışarıda ufak kaçamaklar olabilir dedi doktor. İçim rahatladı biraz.
canım ne güzel bir duaSeversin kuzum. Nefes aldigin muddetce kalbin attigi surece seversinve insallah sevdigin de sana cook deger verir ve seni cook sever
aynen canım çok doyurucu oldu sağolNe guzel hazirlamissin canim tabagini oncelikle goze hitap etmis ve eminim doyurucu da olmustur. Masallah sana her zamanki gibi saglikli menulerle ilerliyorsun
bazen ekşi maya ekmek , siyez unundan makarna vs rahatsız etmeyebiliyor deneyip bulmak lazım vücudun tolere ettiğiniArtık çoğu insan çölyak olmasa da glutensiz beslenmeyi tercih ediyor canımhiç üzülme. Biyopsi negatif çıkmış çok şükür buna da...gözün aydın olsun canım
kız onları da kolye yaparsınBoynuzlarini da yiyim mi faydası olacaksa
Afiyet olsun kaptanimGünün menüsü 11 50 mantarlı yumurtalı peynirli omlet Marul zeytin 10 tane
Ara bir avuç ceviz
Akşam 19.00 bir kase tavuk çorbası
Bezelye yemeği bir tabak bol salata
Su 1.5 lt.Zipzip- @Aijoo Eki Görüntüle 2972320
Afiyet olsun canim kekler olmasa güzel olurmusBugunku menum
09:00- 1 dilim ty ekmek, yagda 1 yumurta, 1 sosis, 1 avuc ceri domates.
Ara: sutlu kahve, 2 kare bitter
13:00- 1 tabak etki sebze yemegi, 2 dilim ekmek, 1 kase salata
Ara: 2 dilim kek , 1 bardak hindustan cevizi suyu
18:00- 1 tost, 1 tabak haslanmis brokoli ustune yogurt
Su: 2,5 lt
Spor; 9000 adim
Ne yazik ki cok kh oldu
Önemli değil canım sen iyi ol yeterkiBurdayim canim birakamadim sizleri
Takimlar belli oldu canim sen yazmadin
kilolar hariç herkes firardaydı4,5,kilolar firarda
canım aslında karşılıklı olarak yorumlamak gerekiyor düzenli olarak ayrı ayrı,yani sen ne yaptın o ne karşılık verdi,eğer hep sömürmeye çalışıyorsa ya da seni sevmediğini belli ediyorsa neden konuşmaya devam edesin?Sevdiğim insanlara ben okyanus sunduysam, bana bir bardak su layik gördüler
Afiyet olsun canim18 Aralık Menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim kızarmış kepekli ekmek, domates salatalık yeşillik,şekersiz kahve , 1 kaşık yeşil zeytin ezmesi, 2 ince dilim kaşar, biraz biraz lor ve ezine peyniri, 1 haşlanmış yumurta
Ara yağ yakıcı türk kahvesi, 4 hurma 4 ceviz
İkindi yarım adana dürüm, bol salata,ayran
Ara limonlu yeşil çay x 2 , bir avuç leblebi
Spor 2 mil leslie ve yürüyüş 13.086 adım
@AijooZipzip-
Eki Görüntüle 2972329
Siz basligi yanlis sectiniz canim herkes firar ettikilolar hariç herkes firardaydıhayır insan bi gidiyorum der yaa
Hoşgeldin canimHerkesee iyi gecelerrr canlar nasılsınız ?
ne var ne yok?
herkes iyi mi ?
çok özledim sizi ama hep duamdaydınız
Geldigin saatte uyumuştum ama 10 da cikiyorum siteden:))
yaa bu çok iyidiEy cemaati Elifün
İyi akşamlar sessiz piremsesler nerdesiniz gı
çok geçmiş olsun ablacımBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Pikachu değil canimHoşgeldiinpikachu? Canım biz de seni çok özlediik
Tamam öğleden sonra atıyorum istediğin zaman yorumla canımEskiden çok iyi bakardım. Şimdi maalesef bakamıyorum. Sen at resim.fala inanmA falsiz kalma demişler. Eğlencesine bakıyoruz canım
va başlarrrrrEtimesgut tarafina felan cok yagmis abla da buraya yagmayacak galiba
Sagol ablacim cikmiyorum zaten cok fazla
Afiyet olsun canimSabah
10.00
1.dilim kepekli ekmek
1 yumurta 5 siyah zeytin labne peynir
15.çeyrek sucuk ekmek 2 bardak ayran
Yeşilçay bir mandalina 1 miktar badem ve fındık adetleri hatırlayamadim
Afiyet olsun canim adimlarini fotoğrafli olarak paylasabilir misin18 Aralık Cumartesi
Sabah klasik kahvaltı 2 dilim ekmel
Öğle 2 biber dolması
Akşam 19.00
1 tabak yöresel bulgur köfteli lahana yemeği
3500 adım ama 5 bini çok rahat gecmiştir teli yanıma almamıştım bir süre
2 litre
@Aijoo
Bizim burda yine cok az yagiyo yerler islandi sadeceva başlarrrrr
Hosgeldin zeynepcimHayirli pazarlar hanimlar nasilsiniz
Bu sefer kesin geldim dun tartilip saglikli beslenmeye basladim artik burdayimBu hafta free takilirim sonraki hafta yarismaya girerim inşallah
Dun aksamdan beri gecmisi okuyorum cok birikmis giden arkadaslara üzüldüm inşallah dinlenip gelirler
kilolar hariç herkes firardaydı
Haaahaaaaaa bu iyiydiSiz basligi yanlis sectiniz canim herkes firar etti
Zeynep20 den haberin varmi cnm göremedim onuBizim burda yine cok az yagiyo yerler islandi sadece
@Zeynebim2020Zeynep20 den haberin varmi cnm göremedim onu
Nickini unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?