Bugun de yandi kafalarKim olabilir ki
Cordeliaa olduguna emin miyiz ?
Çöz bu işi toprağım sen de rahat bende rahat edeyimBugun de yandi kafalargidip uyelik iptal ettiri0 deneyesim var
Hadi bizde gidekmi
Vallahi az geldi neyse azcik gözüm açıldı gibi kalkıyım da evin içinde adım atayımNoldu kaptan nasil yamulduntek ogun ax geldi dimi
Sen sagliksiz besleniyosun tek öğün olmaz doktor kontrolünde anca yapabilirsin hicbir detoks ve diyeti kendi basimiza yapamayizVallahi az geldi neyse azcik gözüm açıldı gibi kalkıyım da evin içinde adım atayım
Tek öğünü iki gün yaptım ama az yaptım ya ondan yamuldum daha dolu yemem lazımdıSen sagliksiz besleniyosun tek öğün olmaz doktor kontrolünde anca yapabilirsin hicbir detoks ve diyeti kendi basimiza yapamayiz
Afiyet olsun canımSelam bugun cocuklari gezmeye cikardik gelemedim. Hemen dünkü menumu ve adimimi paylaşıyorum
11 aralık menüsü
Sabah 2 yumurta
1 kk peynir
Domates salata
4 zeytin
Nescafe
Ara turk kahvesi yulaf lapasi
15.30
3 çay 3 hurma 5 fındık
17.45
1 tabak k.fasulye
1 dlm ekmek
1 bardak ayran
Sade soda
Zipzip- E Elif_Eylul 60kiloyum
Alnunun çatinden mi vuralim oni yoksa topuğuna mi sıkalumGelijce once sevelim sonra vuralim oni
Afiyet olsun canimSelam bugun cocuklari gezmeye cikardik gelemedim. Hemen dünkü menumu ve adimimi paylaşıyorum
11 aralık menüsü
Sabah 2 yumurta
1 kk peynir
Domates salata
4 zeytin
Nescafe
Ara turk kahvesi yulaf lapasi
15.30
3 çay 3 hurma 5 fındık
17.45
1 tabak k.fasulye
1 dlm ekmek
1 bardak ayran
Sade soda
Zipzip- E Elif_Eylul 60kiloyum
Kuzum yazacağım yazacağım unuttum özür dilerimannemin tahlilleri temiz cıkmış boğazında vs problem yok çok şükür sorun diş etlerinden kaynaklanıyormuş diş doktoru igne ve tampon yaptırmış 3 saat müsade altında kaldı kanama durunca eve yollamışlar 3 kan sulandırıcıdan 1 tanesini iptal ettirmiş doktor ama kanama riski devam ediyor tekrar olabilirmis Rabbim muhafaza etsin korktuk hâliyle annemin morali cok bozuk bize getireyim burada kal diyorum kabul etmiyor
İşler güçler ugras dur neydim evi taşıdım tam yerleştim ise başladım ise başladım annem ameliyat oldu herşey üst üste geldi bugün izinliyim keyif yapiyom anam hastanede ben evde tek başıma
Annemler köyden gelince biz ayrı eve çıktık abimler bizim evde kaldı annemin dizlerinin ikisininde kıkırdaklari bitmişti platin taktılar İzmit'te bir doktor varmış 4. 5 kişi o doktora ameliyat olmuş memnun kalmışlar annemde o doktorda olmak istedi geçen hafta pazartesi günü gittiler salı muayene oldu persembe yatırdılar cuma ameliyat oldu cumadan beri yoğun bakımda dün doktor gelmemiş o yüzden servise çıkamamış babam durumu iyi dedi uzaktan el salliyormuş onlarda henüz konuşmamış henüz ama durumu iyi dediler çok şükür yarın belli olacak hastaneden çıkıp çıkmayacağı abimle babam yanindalar ben evdeyim
Geçmiş olsun kızlarBüyük kız hasta menüleri toplu yazicam inşallah
Cordella giderken ardindan migiyide göturmüs neguzel