- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Yok ya sen daha verme 3 bebeyle gayet iyisin.Biz napalim kemik mi kalalım
No no kilo vereceksinKızlar bu hafta yürüyüşe bende kstilmak istiyorum
Yesil takim mi , sari takim miKızlar bu hafta yürüyüşe bende kstilmak istiyorum
Nasıl yaniNo no kilo vereceksin
Tamam canim ekliyorum 6 kisi oldukKızlar bu hafta yürüyüşe bende kstilmak istiyorum
Kız ne işim var kocam beni beğenmiyor kemiklerin sayılıyor diyor popomun kemikleri bile battı bana geçen günYok ya sen daha verme 3 bebeyle gayet iyisin.
Takımlar kapanıyorNasıl yani
Noldu geneTakımlar kapanıyor
Bence de bacim takiliyorum daha verme ,Kız ne işim var kocam beni beğenmiyor kemiklerin sayılıyor diyor popomun kemikleri bile battı bana geçen gün
Bugün herkes küstüNoldu gene
Bunu begenmedimbence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz
Tamam ben yürüyüşe destek olurumBence de bacim takiliyorum daha verme ,senin yerine biz cerelim
Gayet mantikli, onlar da korku yasasin .bence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz
Bence görmeyinbence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz
Ah canım benim beceremedikbence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz
Bir ben dahaAh canım benim beceremedik
Yarisa katilip en cok kilo veren o canimŞimdi kırmızı kaptan migi mi
Tamam o zaman seçmeler ne zaman bu durumdaYarisa katilip en cok kilo veren o canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?