- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Yok ya sen daha verme 3 bebeyle gayet iyisin.Biz napalim kemik mi kalalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya sen daha verme 3 bebeyle gayet iyisin.Biz napalim kemik mi kalalım![]()
No no kilo vereceksinKızlar bu hafta yürüyüşe bende kstilmak istiyorum
Yesil takim mi , sari takim miKızlar bu hafta yürüyüşe bende kstilmak istiyorum
Nasıl yaniNo no kilo vereceksin![]()
Tamam canim ekliyorum 6 kisi oldukKızlar bu hafta yürüyüşe bende kstilmak istiyorum
Kız ne işim var kocam beni beğenmiyor kemiklerin sayılıyor diyor popomun kemikleri bile battı bana geçen günYok ya sen daha verme 3 bebeyle gayet iyisin.
Takımlar kapanıyorNasıl yani
Noldu geneTakımlar kapanıyor![]()
Bence de bacim takiliyorum daha verme ,Kız ne işim var kocam beni beğenmiyor kemiklerin sayılıyor diyor popomun kemikleri bile battı bana geçen gün![]()
Bugün herkes küstüNoldu gene
Bunu begenmedimbence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz![]()
Tamam ben yürüyüşe destek olurumBence de bacim takiliyorum daha verme ,senin yerine biz cerelim
![]()
Gayet mantikli, onlar da korku yasasin .bence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz![]()
Bence görmeyinbence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz![]()
Ah canım benim beceremedikbence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz![]()
Bir ben dahaAh canım benim beceremedik![]()
Yarisa katilip en cok kilo veren o canimŞimdi kırmızı kaptan migi mi![]()
Tamam o zaman seçmeler ne zaman bu durumdaYarisa katilip en cok kilo veren o canim