- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Biz teşekkür ederiz sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz teşekkür ederiz sana
Abla yürü bu hafta sen ben kaptan Pikachu cordelia katilcazEee masal yok
Sonrasinda madam katilmiyo
Aijoo katilmiyo
Noisy katilmiyo
Sen katilmiyorsun
En cok kilo alan olarak ben varimEee masal yok
Aijoo katilmiyo
Noisy katilmiyo
Sen katilmiyorsun
Yürüyüş yapayım canim ama ödem topluyorum kilo sabit degilAbla yürü bu hafta sen ben kaptan Pikachu cordelia katilcaz![]()
Ben katilayim katılım azsa kaptanım hafta sonu dikkat edemem diye riske atmayayim dedimEee masal yok
Aijoo katilmiyo
Noisy katilmiyo
Sen katilmiyorsun
Bu hafta 9 kisi var canimKaç kişi var yarışan kaptanım
Napalim meydan bize kaldıYürüyüş yapayım canim ama ödem topluyorum kilo sabit degil
OhaaaaBu hafta 9 kisi var canim
4 kisi sari takimda
9 kişide yesil takimda
Ben dedim o yeşili acmayacaktiOhaaaa
Bii biii biii beee bbeeeen bbeeenn miiiiiTabloya gore en cok kilo verenWilma11 kirmizi kaptan olsun o zaman
Sarı takımda ben de varım. Ben hep varım inşallah.Bu hafta 9 kisi var canim
4 kisi sari takimda
9 kişide yesil takimda
Kaptanım mavi ve kırmızı dışındaki takımları kapatmayı teklif ediyorum bu ne böyle ana takimlarda kimse kalmamışBu hafta 9 kisi var canim
4 kisi sari takimda
9 kişide yesil takimda
İyi tahmim ettin senin totem güzel tutuyor herkes yeşil takıma geçecek demişsinOhaaaa
Biz napalim kemik mi kalalımKaptanım mavi ve kırmızı dışındaki takımları kapatmayı teklif ediyorum bu ne böyle ana takimlarda kimse kalmamış![]()
+1Kaptanım mavi ve kırmızı dışındaki takımları kapatmayı teklif ediyorum bu ne böyle ana takimlarda kimse kalmamış![]()
Biz tesekkur ederiz canim emegin cogu sende
Bu haftada boyle olsun canimBen katilayim katılım azsa kaptanım hafta sonu dikkat edemem diye riske atmayayim dedim
Yaa yesilde daha cok yeni gelenler var canimBen dedim o yeşili acmayacakti![]()
Hepsini dağıt takımlaraBiz tesekkur ederiz canim emegin cogu sende
Bu haftada boyle olsun canim
Yaa yesilde daha cok yeni gelenler var canim
Yeni uyeleri ekledim yesileKaptanım mavi ve kırmızı dışındaki takımları kapatmayı teklif ediyorum bu ne böyle ana takimlarda kimse kalmamış![]()