- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
günaydın gülüm
itiraf ediyorum senin kim olduğunu anlamadım hala niye şu avatar resminizi adınızı değişiyorsunuz yaaavf( çözemeyince üste çıkmaya çalışan ekim modu ) :))))
Yarın hatırlat unutmayayımAnlastik
Simdi haftaya Kırmızı ya da maviye geçebilirsinşimdi her hafta takım değişecekmi
mesela ben yeşil takımdayım ya. hani dün bildirim nie oldu anlamaya çalışıorum
off yine geriden geliyorum
Tamam küstuk
Napicaz o zaman biz hafta hafta tartilalim cuma olsun o zaman her zamankinden az yiyelimPazartesiye kadar dayanabilir miyim
aslın da yazıp yollayınca aklıma da geldi bu bizim hatundur kesin kasları da seviyiiidi dedim de geç dank etti gülümSena Zeynep öyle kaslar yaparım belki diye oraya koymustum oysaki
Yok pazartesi yine tartılirimda az yemegi nasil başaracağım onu düşünüyorumNapicaz o zaman biz hafta hafta tartilalim cuma olsun o zaman her zamankinden az yiyelim
aslın da yazıp yollayınca aklıma da geldi bu bizim hatundur kesin kasları da seviyiiidi dedim de geç dank etti gülüm
Tebrikler canım
Günaydın abla hayırlı cumalar..
günaydın hayırlı cumalar
Ya canım şaka yapıyodum
Günaydın canim
Benim odem sorunum yok ama dikkat edemiyorim canim
Bugun başladım bakalim kac saat dayanabilecegim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Günaydın ablacim
BAkalim sana diyen napacakYok pazartesi yine tartılirimda az yemegi nasil başaracağım onu düşünüyorum
Ife donus yapiyorum
Kahvalti yapmadim sabah :)
milletin canı yemek çeker sizin canınız küslük çekiyorTamam küstuk
Koyinca oluyorsa bende bi uzunboylu kaslı bayan bulup koyayımSena Zeynep öyle kaslar yaparım belki diye oraya koymustum oysaki
takımın neşeli sportmen hayat dolu yer ama kas yaparı tabi kiii sennnnnnnnBaşka kim olabilir ki
Baka baka olur belki canımKoyinca oluyorsa bende bi uzunboylu kaslı bayan bulup koyayım
Ayyytakımın neşeli sportmen hayat dolu yer ama kas yaparı tabi kiii sennnnnnnn
Canim gelen ya triple yada küsmekle geliyormilletin canı yemek çeker sizin canınız küslük çekiyor
psikolojik analizinizi yaptım ikiniz de daha çok ilgi sevgi istiyorsunuz birbirinizdenC Chikolata_gozlum
Tartıları toplayıp bana verin pazartesi veririm size.BAkalim sana diyen napacak
hayırlı cumalar gülüm bu gün sela okunurken en çok istediğin şeyler için , sevdiklerin için dua etmeyi unutma gülüm sela okunurken ki dualar daha hızlı kabul görürmüş:)Tebrikler canım
Günaydın abla hayırlı cumalar..
Ya canım şaka yapıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?