- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
günaydın gülüm
itiraf ediyorum senin kim olduğunu anlamadım hala niye şu avatar resminizi adınızı değişiyorsunuz yaaavf( çözemeyince üste çıkmaya çalışan ekim modu ) :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın gülüm
itiraf ediyorum senin kim olduğunu anlamadım hala niye şu avatar resminizi adınızı değişiyorsunuz yaaavf( çözemeyince üste çıkmaya çalışan ekim modu ) :))))
Yarın hatırlat unutmayayımAnlastik![]()
Simdi haftaya Kırmızı ya da maviye geçebilirsinşimdi her hafta takım değişecekmi
mesela ben yeşil takımdayım ya. hani dün bildirim nie oldu anlamaya çalışıorum
off yine geriden geliyorum![]()
Tamam küstuk
Napicaz o zaman biz hafta hafta tartilalim cuma olsun o zaman her zamankinden az yiyelimPazartesiye kadar dayanabilir miyim![]()
aslın da yazıp yollayınca aklıma da geldi bu bizim hatundur kesin kasları da seviyiiidi dedim de geç dank etti gülümSena Zeynep öyle kaslar yaparım belki diye oraya koymustum oysaki
![]()
Yok pazartesi yine tartılirimda az yemegi nasil başaracağım onu düşünüyorumNapicaz o zaman biz hafta hafta tartilalim cuma olsun o zaman her zamankinden az yiyelim![]()
![]()
![]()
![]()
aslın da yazıp yollayınca aklıma da geldi bu bizim hatundur kesin kasları da seviyiiidi dedim de geç dank etti gülüm![]()
Tebrikler canım
Günaydın abla hayırlı cumalar..![]()
günaydın hayırlı cumalar![]()
Ya canım şaka yapıyodum
Günaydın canim
Benim odem sorunum yok ama dikkat edemiyorim canim
Bugun başladım bakalim kac saat dayanabilecegim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Günaydın ablacim![]()
BAkalim sana diyen napacakYok pazartesi yine tartılirimda az yemegi nasil başaracağım onu düşünüyorum
Ife donus yapiyorum
Kahvalti yapmadim sabah :)
milletin canı yemek çeker sizin canınız küslük çekiyorTamam küstuk
Koyinca oluyorsa bende bi uzunboylu kaslı bayan bulup koyayımSena Zeynep öyle kaslar yaparım belki diye oraya koymustum oysaki
![]()
takımın neşeli sportmen hayat dolu yer ama kas yaparı tabi kiii sennnnnnnnBaşka kim olabilir ki
![]()
Baka baka olur belki canımKoyinca oluyorsa bende bi uzunboylu kaslı bayan bulup koyayım![]()
Ayyytakımın neşeli sportmen hayat dolu yer ama kas yaparı tabi kiii sennnnnnnn![]()
Canim gelen ya triple yada küsmekle geliyormilletin canı yemek çeker sizin canınız küslük çekiyor
psikolojik analizinizi yaptım ikiniz de daha çok ilgi sevgi istiyorsunuz birbirinizdenC Chikolata_gozlum
Tartıları toplayıp bana verin pazartesi veririm size.BAkalim sana diyen napacak![]()
hayırlı cumalar gülüm bu gün sela okunurken en çok istediğin şeyler için , sevdiklerin için dua etmeyi unutma gülüm sela okunurken ki dualar daha hızlı kabul görürmüş:)Tebrikler canım
Günaydın abla hayırlı cumalar..
Ya canım şaka yapıyodum
![]()