- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Tebriklerrrrr.Günaydınlar arkadaşlar çok mutluyum çünkü pazartesi 69.1 ile başladığım bu yolda bugün 67 yimZipzip-

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebriklerrrrr.Günaydınlar arkadaşlar çok mutluyum çünkü pazartesi 69.1 ile başladığım bu yolda bugün 67 yimZipzip-
hah işte bende onu anlamıorum...Gecen hafta kactin ki? Bozma moralini bir zaman sonra tikir tikir gidecek. Bide almaktansa bu sekilde derdinde olmak daha iyi. Oyle degil mi?
Ben de senin gibiyim. Hele bu hafta son gunle dogru duzgun bisey yiyemedim ama tarti öyledemiyor.
Geçmiş olsun canım.Bebelerin ikisi de öksürüyor,
Hava buz gibi
Günaydın canımGünaydin
![]()
Artilar yediklerin ile alakalı oluyor canımhoşbuldum cağğğnıımmm
kendime gıcığım![]()
Tebrik ederim canımGünaydınlar arkadaşlar çok mutluyum çünkü pazartesi 69.1 ile başladığım bu yolda bugün 67 yimZipzip-
ama ne yersem yiyim yazıorumArtilar yediklerin ile alakalı oluyor canım![]()
Yapmis yapacağını hala soruyorYani popüler ve 1. Sin.
Sonra ben ne yaptım?
Birşey yapman gerekmiyor. Zirvedekiler kıskanılır bebekim.![]()
O zan çok kafaya takıyorsun kafaya takınca WC bile etkiler.ama ne yersem yiyim yazıorum![]()
Günaydinnnmenekse_kokusu @Efillim @Korkuluanne
@Zeynebim2020
günaydın çıtır bebekler.
(Şuan sayfada gördüklerime günaydın diyorum. Küsmeyin yaaaaaa.)
Günaydın canımGünaydın kızlar tartıya çıkmaya korkuyorum wc ye çıkamadım. Okula gideceğim bekleyecek vakitte yok![]()
Hoş buldum sağolun ..Hoşgeldiniz
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHoş buldum sağolun ..
Efenimmmmm benim buyrunnnablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldinnnnnnnnnnnnEfenimmmmm benim buyrunnn![]()
Anladım canımSağol canım. 73.9 dum geçen cuma. Normalde bu kadar az yemiyorum da bu haftayı hafif tutmaya çalıştım.