Biyerim tutuldumu ben hep sıcak yaparım at kestanesi Jeli var onu sürüyorum acilmasa bile ağrısını alıyor canımKız öyle açılırmı ?
Sağol canım usumem daha iyi durumda şuan omuzlar gittiGeçmiş olsun ..sıcak bı şeyler iç...ayaklarını sıcak suyla yıka isinirsin
Geçmiş olsun canım düzelir inşallahBiyerim tutuldumu ben hep sıcak yaparım at kestanesi Jeli var onu sürüyorum acilmasa bile ağrısını alıyor canımorası yunusuyor gibi geliyor
Sağolasın kaptanım bugün bir aksilik gidiyor bakalımGecmis olsun canim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım düzelir inşallah
Benimde omuzlar agriyo hafiften soguk carpti galiba dünSağol canım usumem daha iyi durumda şuan omuzlar gitti
Benim de alacak olup hep ertelediklerimin arasında canım unutuyorum hep kız okula gitsin bir bakayım marketlerde var mıAaa çok geçmiş olsun canım ihmal etme al bi tane ben dün pişman oldum neden daha önce almadım diye..
Benimde sıcak su torbam yoktu hep erteledim almayı unutuyordum sırtım kulunç olunca eşime aldırdım çarşıdan ama nasıl rahatladım anlatamam..
O torbayı koydum sırtıma üstüne bi yelek geçirdim sabitledim uzandım nasıl iyi geldi gevşetti..
Bugün gün içinde bi kaç kere daha yapacağım..
kaptanım hepsi zayıflıktanBenimde omuzlar agriyo hafiften soguk carpti galiba dün
Sagol canim❤kaptanım hepsi zayıflıktan
geçmiş olsun
Olabilir kaptanım düne kadar bir şeyim yoktu yastığım aynı yastık dün fazla ağır poset taşıyıp fazla soğukta kalınca oldu sende soğukta kaldıysan olmusturBenimde omuzlar agriyo hafiften soguk carpti galiba dün
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın caniimm takım
Günaydın güzel hanımlar
GünaydınnnnMutlu sabahlar. Bol eksiler. Huzur ve sağlık. Güzel bir gün.
Diliyorum hepimize.
Günaydın kızlar ❤
Günaydınnn
Güzel haberler alacağımız mutlu sağlıklı bol eksili günlerimiz olsun inşallah ❤
Günaydın bebeklerimMelabaaaa günaydın güzel ve fit hanımlar
Her şey hepimiz için çok güzel olsun inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Cok sogukta kalmadim sal da aldim yanıma ama vücut aliskin degil cok fazla evden cikmiyorum :))Olabilir kaptanım düne kadar bir şeyim yoktu yastığım aynı yastık dün fazla ağır poset taşıyıp fazla soğukta kalınca oldu sende soğukta kaldıysan olmustur
Günaydın canim ❤Günaydın bebeklerim
günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın......geldi mübarek Perşembe.....virajdan önceki son dönemeç....
Günaydın kıslar
Günaydın güzellerGünaydın kızlarrr
O yetmistir kaptanım dün gerçekten çok soğuktuCok sogukta kalmadim sal da aldim yanıma ama vücut aliskin degil cok fazla evden cikmiyorum :))
Birde en soguk gündü dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?