Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu harika haber canım bende tez vakitte 6 lari görürüm inşallah yeniden 5lerde gözüm yok orasi çok ütopik geliyor bana

Günaydın hanımlar

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar

Yanımda wasa ve kahvaltılık getirdim ama canım nasil açma istiyor poğaça istiyor ve hatta börek falan istiyor anlatamam.

Afiyet olsun canım yoksun sen eskisi gibi

Günaydın kizlar
M MissHayaLet gunaydin canim

Selam.herkese kimler var
Birşey soracağım haftada bir kilo vermem ideal mi yoksa su mu kaybediyorum
Günaydın kızlar

Selam.herkese kimler var
Birşey soracağım haftada bir kilo vermem ideal mi yoksa su mu kaybediyorum
Selam canim
Yediklerine bagli
1 kilo vermende su an normal bence
Günaydın canim ❤

Tamamen ne yiyip ne yemediginize bagli
Aslında menülerimi düzenli yazıyorum abes bir durum olsa tecrübeli arkadaşlar müdahale eder diye düşünüyorum
Yediklerin dengeli ve sağlıklı ise normal zaten her hafta 1 1 gitmiyor misal 2 haftadır doğru düzgün kilo veremiyorum
Belki de öncesinde çok yoğun kalorili beslendiğim özellikle gece yemek yediğim için gece yemesini kesmem bile etkiledi tabi duracağı zamanlar da gelecek

Bu harika haber canım bende tez vakitte 6 lari görürüm inşallah yeniden 5lerde gözüm yok orasi çok ütopik geliyor bana
Neden oyle diyorsun ben diyete basladigimda bana da utopik geliyordu ama diyetin mantigini artik kavradim. Belli bir saatten sonra yememek lazim. Gun icinde fazla kacirdiysan ertesi gun ya da aksamina dengelemen lazim. Boyle yapinca cok hizli kilo veriliyor. Birde once inanmak lazim

Anladim. O zaman normal bende 1 haftada 1 kilo verdigim oldu ama gunluk 3 4 litre su iciyorum. Eger su icmeyi ihmal etmiyorsaniz sudan kaybetmemissinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…