- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Gunaydin canim ❤Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Yanımda wasa ve kahvaltılık getirdim ama canım nasil açma istiyor poğaça istiyor ve hatta börek falan istiyor anlatamam.![]()
Pogacayi acmayi unut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim ❤Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Yanımda wasa ve kahvaltılık getirdim ama canım nasil açma istiyor poğaça istiyor ve hatta börek falan istiyor anlatamam.![]()
Günaydın canım yarın cuma deyip sabret yarın ödül olarak yersin açma yada pogacaGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Bugün Perşembe çıksssGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Hahaha yok yok sağlıklı kahvaltımı yiyeceğim ama derdimi de paylaşayım dedimGunaydin canim ❤
Pogacayi acmayi unut![]()
Kacamagimizi akşam yapsak olur mu???Günaydın canım yarın cuma deyip sabret yarın ödül olarak yersin açma yada pogaca
Benim canım çok şeyler istiyorHahaha yok yok sağlıklı kahvaltımı yiyeceğim ama derdimi de paylaşayım dedim![]()
Ya zaten yedikten sonra da mideme oturuyor aslında hiçbir özelliği yok ama açken hep canım istiyorBugün Perşembe çıksss![]()
Yarin aksam olur ama ödülü cok abartmamak lazımKacamagimizi akşam yapsak olur mu???
Vallla yaaa bende deli gibi acımYa zaten yedikten sonra da mideme oturuyor aslında hiçbir özelliği yok ama açken hep canım istiyor![]()
Bir saat sonra yapicam kahvaltıyı. Doymak diye korktum üç wasa getirdim haha.Vallla yaaa bende deli gibi acım![]()
Tamamdır azcik yicem. Ödülümü şimdilik havuç tarator olarak düşündümYarin aksam olur ama ödülü cok abartmamak lazım
Migim sarmadan 1 tane yemissin nasil dayandin ben olsam daha cok yerdimVallla yaaa bende deli gibi acım![]()
Afiyet olsun canım yoksun sen eskisi gibi1 Aralık Çarşamba
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
1 kase yoğurt (2 yk yulaf ve tarçınlı)
1 elma
3 ceviz
Akşam 19.00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Domates
1 dilim ekmek
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Noisy Girl
Günaydın hanımlar![]()
Günaydın![]()
Günaydın kizlarGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Tartıda olumlu muMübarek Cuma öncesi son gün hayır yaAllah bismillahhh![]()
Annemin zoruylaaaMigim sarmadan 1 tane yemissin nasil dayandin ben olsam daha cok yerdim![]()
Yarın ister akşam ya ister sabahKacamagimizi akşam yapsak olur mu???
Bende öğleni bekliyorumBir saat sonra yapicam kahvaltıyı. Doymak diye korktum üç wasa getirdim haha.