Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu ay regli olmadım.....kişi benim günü bile sasmazdi eskiden...ona göre oruç bile tutardım..1 öncesi güne kadar...Kasım ayında gelmedi ama karnım çok agriyo hala...

Öğlene gebelik testi alacam..olacağı yokta bişey zevkli oluyor test yapması

Bazen diyet spor mevsimsel değişiklik etkiliyor canım.. hatta kullandığımız tarçın bile.. ama test al bi bak için rahatlar canım..

Sıcak su torbasi varmiydi evde canim yanina alsaydin ısınırdın
Yoktu kaptanım bugün doğru düzgün uyuyamadım sabah 6 dan sonra anca ısındım uykuya gecebildim onuda omuzlarım tutulmuş şimdi saç kurutmayi açtım omuzları yumuşatmaya çalışıyorum

Yoktu kaptanım bugün doğru düzgün uyuyamadım sabah 6 dan sonra anca ısındım uykuya gecebildim onuda omuzlarım tutulmuş şimdi saç kurutmayi açtım omuzları yumuşatmaya çalışıyorum
Kız öyle açılırmı ?

Geçmiş olsun ..sıcak bı şeyler iç...ayaklarını sıcak suyla yıka isinirsin

Aaa çok geçmiş olsun canım ihmal etme al bi tane ben dün pişman oldum neden daha önce almadım diye..
Benimde sıcak su torbam yoktu hep erteledim almayı unutuyordum sırtım kulunç olunca eşime aldırdım çarşıdan ama nasıl rahatladım anlatamam..
O torbayı koydum sırtıma üstüne bi yelek geçirdim sabitledim uzandım nasıl iyi geldi gevşetti..
Bugün gün içinde bi kaç kere daha yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…