- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kimse yokSelam kızlar eskilerden kimler var nasılsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokSelam kızlar eskilerden kimler var nasılsınız![]()
Selam. Nasılsın? . Eski derken ne kadar eski. Kız sen gideli kadar oldukiSelam kızlar eskilerden kimler var nasılsınız![]()
Benim çaki de yeni uyuduÇakiler var etrafımızda napak![]()
Selam. Nasılsın? . Eski derken ne kadar eski. Kız sen gideli kadar oldukibıraktığın herkes burda
![]()
Evde yokuz
Aşk olsun valla baya yıllar geçti gibi geliyor banaKimse yok![]()
Nerdesin sen? Merak ettik.Selam kızlar eskilerden kimler var nasılsınız![]()
Şükür canım benimde hepsi uyudu sonundaBenim çaki de yeni uyudu![]()
Telefonun meşguldüAşk olsun valla baya yıllar geçti gibi geliyor banaulan insan bir arayıp sormaz mı hainlerrrrr
Eeee gidip gelmeyen sizsiniz biz niye arayalım kilo alınca buluyonuz bizi nede olsaAşk olsun valla baya yıllar geçti gibi geliyor banaulan insan bir arayıp sormaz mı hainlerrrrr
Aşk olsun valla baya yıllar geçti gibi geliyor banaulan insan bir arayıp sormaz mı hainlerrrrr
Valla telefon numaran bende yokAşk olsun valla baya yıllar geçti gibi geliyor banaulan insan bir arayıp sormaz mı hainlerrrrr
O da olur canım.![]()
Kusura bakmayin alintida unutmuşum. Teşekkür ediyorum
Bilmiyorum çok şey oldu hayatımdaNerdesin sen? Merak ettik.
Bir gun ortadan kaybolursam arayin beni sifir beş yüz otuz dokuz.........Valla telefon numaran bende yok![]()
Kötü şeyler olmadi inşallah, hoşgeldinBilmiyorum çok şey oldu hayatımdakafam bin bullak hiç tartilmadim bir aydır kessin 67 olmuşum dur
napsun sen güzelim
GerisiBir gun ortadan kaybolursam arayin beni sifir beş yüz otuz dokuz.........
Tamam kaydetdim..kesin arıcamBir gun ortadan kaybolursam arayin beni sifir beş yüz otuz dokuz.........
Ne oldu canimmBilmiyorum çok şey oldu hayatımdakafam bin bullak hiç tartilmadim bir aydır kessin 67 olmuşum dur
napsun sen güzelim
Oldu tabi onu da yazayimGerisi
67 mi.Bilmiyorum çok şey oldu hayatımdakafam bin bullak hiç tartilmadim bir aydır kessin 67 olmuşum dur
napsun sen güzelim