Kipraşip duruyorlar bende dinliyorum çekyattanŞükür canım benimde hepsi uyudu sonunda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kipraşip duruyorlar bende dinliyorum çekyattanŞükür canım benimde hepsi uyudu sonunda![]()
Ben senin bildiğin agbeylerden degilimOldu tabi onu da yazayimeski numaramin açık hattı vermiş bilmem ne ağbeeey diye yıllarca aradilar
![]()
Verelim güzellik ben Mahmut abinValla telefon numaran bende yok![]()
Dedikodu yapıyirduk ayolTelefonun meşguldü
Ben bile bilmiyorum kaç kiloyumEeee gidip gelmeyen sizsiniz biz niye arayalım kilo alınca buluyonuz bizi nede olsa![]()
![]()
![]()
![]()
Ben sapik yuzunden bir sene telefonumu kapali tutmaya calistimBen senin bildiğin agbeylerden degilim![]()
Yiyip içip g** büyüttümNe oldu canimm
Bilmiyorum ama çok korkuyorum da basenlerim baya kalınlaşmış bu cuma başlarım67 mi.
Ben iyiyim canım benim.![]()
Ay valla kalkıp mutfağı toplucamKipraşip duruyorlar bende dinliyorum çekyattan![]()
Olur canim. Ben cok uyumluyumdurCuma gunu bir renk belirleriz canim olmaz mi
Allah seni ne bileyim kötü birşey oldu sandım olsun gider 3 hafta takıl buraya.Yiyip içip g** büyüttümne olsun bebgim
Hadiyaaa tövbeBen sapik yuzunden bir sene telefonumu kapali tutmaya calistimortaokuldaydim, cok korkmustum. Sonra babam bağıra cagira acik tutturdu
Git yat mutfağı unutAy valla kalkıp mutfağı toplucam![]()
Hayırlı olsun yeni g....ñYiyip içip g** büyüttümne olsun bebgim
Beni bilir kızlar ben diyete girince çok yiyor umAllah seni ne bileyim kötü birşey oldu sandım olsun gider 3 hafta takıl buraya.
Olsun birşey olmazVerelim güzellik ben Mahmut abin
Dedikodu yapıyirduk ayol
Ben bile bilmiyorum kaç kiloyumama yuzlesecez
Pembe olabilir miyizdeniz diyette sence nasıl pembe gönlüm diyette olarak geçer hem gönlü diyette olanlar 2 hafta bu takımda kalır
10/10 kurgu
Biz alistik canim
Masterchef izliyormusun onun gibi takimi ikiye bölüyoruz
Mastefite katilan hem kilo veriyor hem haftanin 5 günü 8 bin adim atıyor
Cuma gunu en cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Sari takim sadece adim atiyor menu paylasmasi zorunlu degil
Yesil takim sadece kilo veriyor biz spor yapamayız diyenler icin
Mor da 15.000 bin adim atanlar var![]()
Al al bende aldim.Bunun ekran görüntüsünü alayim
Senin şu basen takintin. Gel cuma günü. Ben de kilo alıp geleceğim. Ozledim o günleri.Bilmiyorum ama çok korkuyorum da basenlerim baya kalınlaşmış bu cuma başlarım![]()