- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 36
evet :)Ahaaa ebemizde oldu
Günaydın ablacimGunaydinnnn
Hiç kusura bakmayin 60 - 70 sayfa gecmis okuyamiyacam
Ölçmedim cnmAbla peki silexin elektrik kullanimi nasil
Geçmişi kilitleyenlere selam olsunGunaydinnnn
Hiç kusura bakmayin 60 - 70 sayfa gecmis okuyamiyacam
Verirsin canim motive bizden kilo vermek sizden69.100gr kilom mayıs 2020de 60a kadar düşmüştüm ama sonrasında geri geldi kilolarım şimdi tekrardan kararımı verdim 60a düşeceğim
Aramiza hosgeldin Semiha . Korkma hep bunalimli degil aksine cok hareketli ama havalardan havalardanben semiha 33 yaşındayım. 4buçuk ve 2 buçuk yaşında iki kızım var.ebeyim aile hekimliğinde çalışıyorum 8 5 mesaide
Verirsin canim motive bizden kilo vermek sizden
Menulerini görünce yardimci oluruz encokta ben
Aramıza hoşgeldinben semiha 33 yaşındayım. 4buçuk ve 2 buçuk yaşında iki kızım var.ebeyim aile hekimliğinde çalışıyorum 8 5 mesaide
Bilirsin sen 400gramcik diyilmi
çok teşekkür ederim birşey sorabilir miyim sizde mesajları okurken sürekli sayfalar arası geçiş yapıp yada bildirimlerden bakıp okuyorsunuz değil miVerirsin canim motive bizden kilo vermek sizden
Menulerini görünce yardimci oluruz encokta ben
Ödem problemi yüzünden mi canım ?Benim degisken bir vkı var oyuzden goremezsin gönül gözün kapali
çok teşekkür ederimAramıza hoşgeldin
Başlangıcın hayırlı olsun..
Evet canım bazen ben taaaa geriye gidiyorum okumak icinçok teşekkür ederim birşey sorabilir miyim sizde mesajları okurken sürekli sayfalar arası geçiş yapıp yada bildirimlerden bakıp okuyorsunuz değil mi
Evet gene ödem gene ölemmm ben ölem benÖdem problemi yüzünden mi canım ?
Ben her sayfayi okuyorumçok teşekkür ederim birşey sorabilir miyim sizde mesajları okurken sürekli sayfalar arası geçiş yapıp yada bildirimlerden bakıp okuyorsunuz değil mi
tamamdır birazcık karışık geldi bana ama çözeceğim inşallah :)Evet canım bazen ben taaaa geriye gidiyorum okumak icin
Bizi bile gecersintamamdır birazcık karışık geldi bana ama çözeceğim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?