Ne yiyeceksin kalorili şeyler miBen mutluyum kızı bırakip yemege gitcem
Sen neler yapiyosun anlat istersen hem tanısmış oluruzben yeni geldim heyecanlıyım :)
Bursaya özgü pideli kofte iskender süt tatlisi kahveNe yiyeceksin kalorili şeyler mi
Ay çok zor canım hamile kalmasaydim bende 2 yaşa kadar emzirirdim.Dolu dolu 50 ay diyebiliriz benimkine gece gündüz
Ufaklık 2 yasını geçti bi iki ay sonra zar zor ağla zırla çatla bıraktırdık.. Ben böyle bağımlılık görmedim
Eveeet bak hatırlamışsın retro hıppo, gülümse vardı suhan vardı shıft’li nickli vardı aynen onları baya hatırlıyorum senin Elif Eylül’ü nickten anımsıyorum ama sen Filiz olunca eli sopalı olmuşsun o zamanlar sakindinTühhh yaziklarim olsun sana
Sen gulumseyle daha samimiydin
Hoşgeldinben yeni geldim heyecanlıyım :)
NeyyyyyBursaya özgü pideli kofte iskender süt tatlisi kahve
Canın İskender mi istediBursaya özgü pideli kofte iskender süt tatlisi kahve
Hayat beni degistirdi be gülümEveeet bak hatırlamışsın retro hıppo, gülümse vardı suhan vardı shıft’li nickli vardı aynen onları baya hatırlıyorum senin Elif Eylül’ü nickten anımsıyorum ama sen Filiz olunca eli sopalı olmuşsun o zamanlar sakindin
O retro o degil
Benim degisken bir vkı var oyuzden goremezsin gönül gözün kapaliNeyyyyy
Senin vkı neden görünmüyor aç hele gözümüze gözümüze görelim
Heh simdi olduCanın İskender mi istedicumhuriyet caddesinden çarşıya çıkarken esnaf lokantası var orası daha güzel valla
Simdi etiketlemek yanlış olur uzun zamandir yokİsmi ne oldu ki
Daha unutmam seniHayat beni degistirdi be gülüm
ben semiha 33 yaşındayım. 4buçuk ve 2 buçuk yaşında iki kızım var.ebeyim aile hekimliğinde çalışıyorum 8 5 mesaideSen neler yapiyosun anlat istersen hem tanısmış oluruz
SevindimDaha unutmam seni
Mıhh gibi kazıdım seni aklıma
Ahaaa ebemizde olduben semiha 33 yaşındayım. 4buçuk ve 2 buçuk yaşında iki kızım var.ebeyim aile hekimliğinde çalışıyorum 8 5 mesaide
Bursayı çok özledim vallaCanın İskender mi istedicumhuriyet caddesinden çarşıya çıkarken esnaf lokantası var orası daha güzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?