- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Valla psikolojik mi bilmiyorum ama sanki fark etti.hep o psikiyatrist ilaçları yüzünden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla psikolojik mi bilmiyorum ama sanki fark etti.hep o psikiyatrist ilaçları yüzünden![]()
Gecen haftaya gore bende iyiyim en azindan aksam yemek yemiyorumValla psikolojik mi bilmiyorum ama sanki fark etti.hep o psikiyatrist ilaçları yüzünden![]()
Sabah ogle aksam elmaNasılmış o detoks bende yapayim![]()
1.58 ustunu almiyoruz takima![]()
Canim kiyafet yerine yicek al yicekKızlar yılbaşından sonra kıyafetlere %50 zam gelecekmiş
Valla yağa para yatırsak zengindik.Canim kiyafet yerine yicek al yicek![]()
Eee onlar zamlanmazsa olmazKızlar yılbaşından sonra kıyafetlere %50 zam gelecekmiş
Bitane dolabi cekeyim atayim sana neler almis benimkiValla yağa para yatırsak zengindik.![]()
Çokmu etrafin kötü canimDelirtenleri ben delirtecem az kaldı adım çıktı 9a inmez 8e![]()
Nasıl yapıyorsun hemen söyleeeee.Kızlar hani ben zencefilli kür yapıyordum ya benim sanki biraz iştahımı kapattı
Ooo super menuSabah ogle aksam elma
Aralarda elma
Yatarken elma![]()
O bize göre degilNasıl yapıyorsun hemen söyleeeee.![]()
Seker -seker-sekerBitane dolabi cekeyim atayim sana neler almis benimki![]()
Yiyecekte alamiycazCanim kiyafet yerine yicek al yicek![]()
Seker -seker-seker![]()
Yiyecekte alamiycaz![]()
Ayy valla bulgarlar,iranlilar alışverişe geliyorlar sınırdan ne kadar sinir bozucuYiyecekte alamiycaz![]()