- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsunAyakta kahve keyfi, sunum munum yok
Teşekkürler canimAfiyet olsun
Sağol cnmGeçmiş olsun abla
Yok gelmedi bugün bekliyorum canımSaatin geldi mi?
Akşam pek uyuyamadım 3e geliyordu yattim ,bir de burada spor yapabilir miyim bilmiyorum
Çikosuzluktan 10 günde ölmem dimiYok gelmedi bugün bekliyorum canım
O zaman dinlen canım
Şahane bi yulaf yaptım
Kardiyo sonrası hem öğle yemeği hem ara öğün modunda
Çikolatalar şekersiz***
Acayip canım kakao çikolata krizine girdi o yüzden 2 tane koydum.. ama beni kesti en azından gidip kek yapmayacağım artık ordan kurtardım
Eki Görüntüle 2958857
Yulaf lapasini ölçü olarak nasıl yapiyorsunYok gelmedi bugün bekliyorum canım
O zaman dinlen canım
Şahane bi yulaf yaptım
Kardiyo sonrası hem öğle yemeği hem ara öğün modunda
Çikolatalar şekersiz***
Acayip canım kakao çikolata krizine girdi o yüzden 2 tane koydum.. ama beni kesti en azından gidip kek yapmayacağım artık ordan kurtardım
Eki Görüntüle 2958857
Ah kıyamam canımm nefsin körelsin 1 küçük kare yesene evde varsa..Çikosuzluktan 10 günde ölmem dimidetoks baya agir geldi bana. Afiyet olsun canim
1 su bardağı sütYulaf lapasini ölçü olarak nasıl yapiyorsun
Sunumsuz kahve olmaz sunum önemliAyakta kahve keyfi, sunum munum yok
Afiyet olsun cok hoş1 su bardağı süt
2 kaşık yulaf ya da yulaf unu
Bu sefer göz kararı kakao da ekledim yulaf ununu o yüzden 1,5 kaşık koydum gibi oldu canım..
Üstünde de şeker ilavesiz çikolata, muz var (bi parça oğlumdan kaldı).. çay kaşığı şekersiz yer fıstığı eZmesi koydum ortaya ..
Ben yulaf ezmesini hafif çekip öyle yapıyorum, unla yaparsan sütlaç gibi oluyor , hafif çekince puding gibi kivamibir çok arkadaşın menüsünde yulaf lapası görüyorum. yulaf unu mu kepeği mi ezmesi mi? ne koyuyorsunuz içine? haşlanıyor mu nasıl yapılıyor? daha önce hiç yemedim de merak ettim
Ay yapıcam sunum malzeme eksik.Sunumsuz kahve olmaz sunum önemli
Sunumuda güzel yapsak begenmezler be kankaAy yapıcam sunum malzeme eksik.
süt mü su mu koyuyorsun ?Afiyet olsun cok hoş
Ben yulaf ezmesini hafif çekip öyle yapıyorum, unla yaparsan sütlaç gibi oluyor , hafif çekince puding gibi kivami
Yulaf ezmesi klasik paketlerde satılıyor ya canım ben ondan alıyorum..bir çok arkadaşın menüsünde yulaf lapası görüyorum. yulaf unu mu kepeği mi ezmesi mi? ne koyuyorsunuz içine? haşlanıyor mu nasıl yapılıyor? daha önce hiç yemedim de merak ettim
İşte şimdi burada yazmak istemiyorum. Önemli bir malzeme yok.Sunumuda güzel yapsak begenmezler be kanka
Tarcınmıİşte şimdi burada yazmak istemiyorum. Önemli bir malzeme yok.
Sütle güzel oluyor..süt mü su mu koyuyorsun ?
Sağol kaptancımAfiyet olsun cok hoş
Ben yulaf ezmesini hafif çekip öyle yapıyorum, unla yaparsan sütlaç gibi oluyor , hafif çekince puding gibi kivami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?