Vayy vayyy vayy çantaya bakkk.İlk kolaj 2020 Haziran Temmuz dönemi
İkinci kolaj düne ait
Benimde 48 beden elbisem vardi ama şimdi Bosbol geliyorBu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum
Çözdüğümü farketmedim gitti puan.yataraK aslında çožmusun yaaa
teşekkür ederim canım dün öğretmenler günü yemeğimiz vardı. 5 yıl sonra nişanlıyken aldığımız kabanı ve yeleği giyebildimVayy vayyy vayy çantaya bakkk.
Canım çok güzel incelmişsin. 41 kere maşallah. Çokta şıksın.
Kıskanmadım hiç.
İkisi bir arada dursunhepimize motivasyon olsun yil 2017 23 yaşındayım. 35 gibi duruyorum
Tebrikler kizlar cok guzelsinizİlk kolaj 2020 Haziran Temmuz dönemi
İkinci kolaj düne ait
Ne güzel olmuşsunİlk kolaj 2020 Haziran Temmuz dönemi
İkinci kolaj düne ait
teşekkürler canım.Tebrikler kizlar cok guzelsiniz
ay teşekkür ederimNe güzel olmuşsun
Bu sayfanın en çok resim paylaşanı olarak çok iyi biliyorum.ay teşekkür ederimböyle övgüler gelince insan daha mutlu olup moda giriyor.
ben henüz pek fazla kişinin fotoğrafını görmedim ama paylaşanların başarılarını görmek de çok güzelBu sayfanın en çok resim paylaşanı olarak çok iyi biliyorum.
Hahahaja çözdüm :)))Canim yıllar önce Karatay diyeti yapmıştım düzenli olarak wasa bu diyet için uygun değil. Belki korumaya geçince tüketebilirsin.
Şimdi Karatay diyeti yapıyor muyum diye soracak olursan
Tersinden yapıyorum.Hadi bakalım bu espriyi kim çözecek
Masallah ne guzel olmussunİlk kolaj 2020 Haziran Temmuz dönemi
İkinci kolaj düne ait
Evet resimlere bakmak bana çok iyi geliyor özellikle öncesi-sonrası olunca aradaki farkı görünce çok motive oluyorum.ben henüz pek fazla kişinin fotoğrafını görmedim ama paylaşanların başarılarını görmek de çok güzel
teşekkürlerrrMasallah ne guzel olmussun
bundan sonra daha sık tek başıma fotoğraf çekineceğim.Evet resimlere bakmak bana çok iyi geliyor özellikle öncesi-sonrası olunca aradaki farkı görünce çok motive oluyorum.
Herkes kendine gore diyet programi uyguluyor canimHerkes aynı diyeti mi yapıyor yoksa herkesin kendine özel farklı diyeti mi var
TeşekkürlerMaşallah canım ne güzel erimişsin.bu zayfıamak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?