- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Demek ki ise yaramışBenim bacaklarim cok aciyo. Dun ku egzersiz sarsti biraz
Mesela geçen giydiğin çok güzel ve zariftiTeşekkürler canim aslinda genelde begenmezler zevkimi. O donem yasima hic uygun seyler giyemiyodum kilodan dolayi..
İnsallah yarar ama ben asil gobek ve kalcaya başlıcam artikDemek ki ise yaramış
Anneme beğendiremiyorumMesela geçen giydiğin çok güzel ve zarifti
Canim yıllar önce Karatay diyeti yapmıştım düzenli olarak wasa bu diyet için uygun değil. Belki korumaya geçince tüketebilirsin.Aranızda Karatay diyeti yapan var mı? Wasa uygun mudur bu diyet için acaba?
İkisi bir arada dursunhepimize motivasyon olsun yil 2017 23 yaşındayım. 35 gibi duruyorum
Canim yıllar önce Karatay diyeti yapmıştım düzenli olarak wasa bu diyet için uygun değil. Belki korumaya geçince tüketebilirsin.
Şimdi Karatay diyeti yapıyor muyum diye soracak olursan
Tersinden yapıyorum.Hadi bakalım bu espriyi kim çözecek
Maşallah canım ne güzel erimişsin.bu zayfıamak değilİkisi bir arada dursunhepimize motivasyon olsun yil 2017 23 yaşındayım. 35 gibi duruyorum
Ay abla alemsinCanim yıllar önce Karatay diyeti yapmıştım düzenli olarak wasa bu diyet için uygun değil. Belki korumaya geçince tüketebilirsin.
YatarakKaratayda yasak olan herşeyi yiyorsun ben öyıe anladım abla
Hayiiiir bilemediiinKaratayda yasak olan herşeyi yiyorsun ben öyıe anladım abla
Bebişi de gördüm.İkisi bir arada dursunhepimize motivasyon olsun yil 2017 23 yaşındayım. 35 gibi duruyorum
Yaaaa bu kadar çabuk olmasaydi amaYatarak
İlk kolaj 2020 Haziran Temmuz dönemiteşekkür ederim kızlarkilolu dönemlerimde tek başıma pek resim çekinmedim canım hep birilerinin arkasına vs saklanıyordum. ama yine de bakayım bulabilirsem öncesi sonrası yaparım.
Canim yıllar önce Karatay diyeti yapmıştım düzenli olarak wasa bu diyet için uygun değil. Belki korumaya geçince tüketebilirsin.
Hayiiiir bilemediiintatlim cevap bu değil
harikasınnnnİkisi bir arada dursunhepimize motivasyon olsun yil 2017 23 yaşındayım. 35 gibi duruyorum
yataraK aslında çožmusun yaaaTersten baktım yine çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?