- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Sadece 500 cal miyok canım 5 gün sürdürülebilir ard arda olmayan 2 gün 500 kalori (günlük) alınıyor.
evet ama çok zorlanmadım.Sadece 500 cal mi
Adam sana sormadan hemen halletmişBabamda hic ikiletmedi pat diye verdikiz evi naz evi vs yalan. Birbirlerini taniyorlar ben sizi 1 saatte taniyamam zaman gosterecek dedi verdi gitti Evlenme tarihi ayri olay ben bir sene nisanli kalalim dedim tamam dedi bana sonra babamla oturuyoruz babam ne zaman dusunuyorsunuz dedi hemen atladi baba cok beklemeyelim 15 tatilde yapariz dedi olur dedi babam da tatilde rahat olur 5 ay nisanli kaldik . Nikah olsun bari dedim annem olmaz dedi hemen dugun olacakmis o sene bir kar yagdi Ankaraya ohh dedim kalabalik olmaz . Ama karadenize gelin gittigimi unutmusum meger cay zamani olmadigi icin kisin cok kalablikmis dugunleri
Harikasin ya insan önce kendini sevmeli bakmalı çünkü o zaman her şeye bakmaya enerjisi oluyorbugün size kendi kilo verme sürecimden bahsetmek istiyorum. sosyal medyada dolaşırken bir fenomenin paylaşımı ile karşılaştım. 1 ay sonra doğum günüymüş ve kendisine verebileceği en güzel hediyenin kilo vermek olduğunu düşünmüş. bu beni çok etkiledi. benim de doğum günüme 20 gün kadar vardı ve emziriyordum. ama ne emzirmekk.. gece gündüz tükenmiştim kızım çok düşkündü. ve moral olarak görsel olarak bitik vaziyetteydim. aylar sonra tartıya çıktım ve 72. 4 ü görünce şok geçirdim çünkü gebelikte bile o kadar kilo almamıştım. ve o gün karar verdim kilo vermeye. if le başladım yoluma. 25 Ocakta. Mayıs a kadar sadece 16/8 e uyarak kalori hesabı yapmadan sporsuz 7 kilo verdim. sonra bıraktım. ama bu süreçte her gün kendime özenle tabaklar hazırladım. meğer ben kendimi çok ihmal etmişim. çocuk ve eş sorumluluğunu fazlaca üstüme alıp kendimi yok saymışım. kilo vermek kendime bakmak uzun uzun kahvaltı yapmak bana o kadar iyi geldi ki. eşime bakış açımda artık değişti. eskiden çok çabuk sinirleniyordum her şeye hemen çözüm bulmak istiyordum ama artık öyle değilim. daha kendim odaklı yaşamaya başladım. bu da hem işime hem kan değerlerime hem de tartıya yansıdı. 2-3 ay aradan sonra diyetisyenle devam ettim ve onun sayesinde kalorilerle karbonhidratlarla proteinlerle tanıştım. 6 kiloya yakın da öyle verdim. vücudumu öğrendim tanıdım. git gide kendimi sevmeye başladım. çok şükür artık daha enerjik daha mutluyum.
baya uzun yazdım sabredip okuyanlara helal olsunyani size tavsiyem önce kendinizi sevin kendinize değer verin. sonrası çoook güzel olacak
Tatliscim kilo ve boyunu kaydet,doğru hesapliyorKizlar birsey soracagim bu samsungun adimsayarin oldugu yerde cal yazan yer dogrumu hesapliyor kullanan var mi ? Kalorisini nerden dusurecegim bide
Teşekkürler canim aslinda genelde begenmezler zevkimi. O donem yasima hic uygun seyler giyemiyodum kilodan dolayi..Söylemeden grcemicem çok zevkli birisin, elbiselerin hep hoşuma gidiyor
Canım Karatay diyeti doğal beslenme üzerine. Wasa ambalajlı bir ürün. İçeriğini de bilmiyorum ama mantıken uymaz gibi geliyor.Aranızda Karatay diyeti yapan var mı? Wasa uygun mudur bu diyet için acaba?
Daha konuşma firsati bulamadim. Sakince duzgunce konuşmam lazım. Yoksa yine bana eser gürler ancaOkudum aksam yazdiklarini sana tavsiyem gozun kulagin acik olsun . Kahvaltiya kadar hadi sorun yok . Ama kahvalti olayi sacma canini sikmak istemiyorum ama gereksiz iyilik ve samimiyet ki bu devirde 1300 ceza yeyip daha uste cikmaaya calismalar .
Ben peşimden koşturmadim hiç. O yuzden hep cepte bildi.Yok düşünmüyorum o beni düşünsün, erkekleri süründürcen yok öyle düşünmek filan
Kız bu ne ? Kaybolmussun içinde.Bu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum
Evet ambalaj meselesini hiç düşünmedim haklısın. Tüh ya bugün ilk defa yedim tadını da sevmiştim ne güzel pratik alıp yerim diye düşünmüştüm.Canım Karatay diyeti doğal beslenme üzerine. Wasa ambalajlı bir ürün. İçeriğini de bilmiyorum ama mantıken uymaz gibi geliyor.
Benim bacaklarim cok aciyo. Dun ku egzersiz sarsti birazBugün adım yarısı yok dimi yurumucem ha
Bugun yokBugün adım yarısı yok dimi yurumucem ha
52 beden cok bol olmus artik
Yanina bir kisi daha sigar
Kız bu ne ? Kaybolmussun içinde.
Teşekkürler
Tebrikler tatlım. Harikasın. Bize resim de atarsan motive oluruz. Yüzünü kapatıp atabilirsin. Tabi istersen.bugün size kendi kilo verme sürecimden bahsetmek istiyorum. sosyal medyada dolaşırken bir fenomenin paylaşımı ile karşılaştım. 1 ay sonra doğum günüymüş ve kendisine verebileceği en güzel hediyenin kilo vermek olduğunu düşünmüş. bu beni çok etkiledi. benim de doğum günüme 20 gün kadar vardı ve emziriyordum. ama ne emzirmekk.. gece gündüz tükenmiştim kızım çok düşkündü. ve moral olarak görsel olarak bitik vaziyetteydim. aylar sonra tartıya çıktım ve 72. 4 ü görünce şok geçirdim çünkü gebelikte bile o kadar kilo almamıştım. ve o gün karar verdim kilo vermeye. if le başladım yoluma. 25 Ocakta. Mayıs a kadar sadece 16/8 e uyarak kalori hesabı yapmadan sporsuz 7 kilo verdim. sonra bıraktım. ama bu süreçte her gün kendime özenle tabaklar hazırladım. meğer ben kendimi çok ihmal etmişim. çocuk ve eş sorumluluğunu fazlaca üstüme alıp kendimi yok saymışım. kilo vermek kendime bakmak uzun uzun kahvaltı yapmak bana o kadar iyi geldi ki. eşime bakış açımda artık değişti. eskiden çok çabuk sinirleniyordum her şeye hemen çözüm bulmak istiyordum ama artık öyle değilim. daha kendim odaklı yaşamaya başladım. bu da hem işime hem kan değerlerime hem de tartıya yansıdı. 2-3 ay aradan sonra diyetisyenle devam ettim ve onun sayesinde kalorilerle karbonhidratlarla proteinlerle tanıştım. 6 kiloya yakın da öyle verdim. vücudumu öğrendim tanıdım. git gide kendimi sevmeye başladım. çok şükür artık daha enerjik daha mutluyum.
baya uzun yazdım sabredip okuyanlara helal olsunyani size tavsiyem önce kendinizi sevin kendinize değer verin. sonrası çoook güzel olacak
Harikasin ya insan önce kendini sevmeli bakmalı çünkü o zaman her şeye bakmaya enerjisi oluyor
Tatliscim kilo ve boyunu kaydet,doğru hesapliyor
teşekkür ederim kızlarTebrikler tatlım. Harikasın. Bize resim de atarsan motive oluruz. Yüzünü kapatıp atabilirsin. Tabi istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?