Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Adam sana sormadan hemen halletmiş

Harikasin ya insan önce kendini sevmeli bakmalı çünkü o zaman her şeye bakmaya enerjisi oluyor
Kizlar birsey soracagim bu samsungun adimsayarin oldugu yerde cal yazan yer dogrumu hesapliyor kullanan var mi ? Kalorisini nerden dusurecegim bide
Tatliscim kilo ve boyunu kaydet,doğru hesapliyor

Okudum aksam yazdiklarini sana tavsiyem gozun kulagin acik olsun . Kahvaltiya kadar hadi sorun yok . Ama kahvalti olayi sacma canini sikmak istemiyorum ama gereksiz iyilik ve samimiyet ki bu devirde 1300 ceza yeyip daha uste cikmaaya calismalar .
Daha konuşma firsati bulamadim. Sakince duzgunce konuşmam lazım. Yoksa yine bana eser gürler anca

Canım Karatay diyeti doğal beslenme üzerine. Wasa ambalajlı bir ürün. İçeriğini de bilmiyorum ama mantıken uymaz gibi geliyor.
Evet ambalaj meselesini hiç düşünmedim haklısın. Tüh ya bugün ilk defa yedim tadını da sevmiştim ne güzel pratik alıp yerim diye düşünmüştüm.

Neyse arada wasalı yaparım zaten tam uyamıyorum kurallarına olduğu kadar :))

52 beden cok bol olmus artik

Ayy Amine Busra sanki sana ait değil çuval gibi durmuş üstünde tebrik ederim canımm

Yanina bir kisi daha sigar

Kız bu ne ? Kaybolmussun içinde.

Evet çok güzel kilo vermiş Amine Busra harika olmuşsun canım
Teşekkürler
En buyuk kiyafet bu kaldi digerlerini dagittim baya. Birde yaptirilcak pantolonlar var. Bilemiyorum yaza daha da sıkılaşırsam korumayi basarinca onlarida yaptirmayip dagitirim belki. Artik evde giremedigim kiyafet kalmadi. 2020 eylulde o kadar umutsuzdum ki hepsini ikinci ele koymustum nete. İyiki satilmamişlar

Tebrikler tatlım. Harikasın. Bize resim de atarsan motive oluruz. Yüzünü kapatıp atabilirsin. Tabi istersen.

Harikasin ya insan önce kendini sevmeli bakmalı çünkü o zaman her şeye bakmaya enerjisi oluyor

Tatliscim kilo ve boyunu kaydet,doğru hesapliyor

Tebrikler tatlım. Harikasın. Bize resim de atarsan motive oluruz. Yüzünü kapatıp atabilirsin. Tabi istersen.
teşekkür ederim kızlar kilolu dönemlerimde tek başıma pek resim çekinmedim canım hep birilerinin arkasına vs saklanıyordum. ama yine de bakayım bulabilirsem öncesi sonrası yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…