Bende bugun 5 te uyandim oglan kustu ishal ve kusmasi var biseyler yedirdim geri kustuBen gec kalkamiyorum nedense arada uyusamda
Engec 9 10da yapmam lazim kahvaltimi,
Gecmis olsun canim
Beni Anladığı için minnettarımHımmmm anladım
Gunaydin canimGünaydın canım
Sagol canimGecmis olsun canim
Sabah erken kalkma 21 gün kuralı devam ediyor musunBende de gece yeme sorunu vardı. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum. 21 gün kuralı uygulayacağım. Bugun 10. Gün galiba bakmam lazım. Ara öğün yapıyordim yoğurt yiyordum. Bıraktım artık inşallah. Sen de bir karar ver ve kararlı ol.
Geçmiş olsun canımBende bugun 5 te uyandim oglan kustu ishal ve kusmasi var biseyler yedirdim geri kustu
Normalde okul gunler 6.45 te uyaniyorumhafta sonuda cocuklar erken uyaniyor gec kalksam keske canim
Gece yeme alışkanlığı kısır döngü gibi. Yiyorum sabaha pişman uyanıyorum.sonra yine yiyorum... Böyle devam ede ede bu hale geldim. Emzirme de geceleri çok acıktırıyorBende de gece yeme sorunu vardı. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum. 21 gün kuralı uygulayacağım. Bugun 10. Gün galiba bakmam lazım. Ara öğün yapıyordim yoğurt yiyordum. Bıraktım artık inşallah. Sen de bir karar ver ve kararlı ol.
Gecmis olsun canim ben ishal gorunce hemen probiyotik kullanmaya basliyorum. Ama yarin bende doktora goturcem artik mecburenBende bugun 5 te uyandim oglan kustu ishal ve kusmasi var biseyler yedirdim geri kustu
Normalde okul gunler 6.45 te uyaniyorumhafta sonuda cocuklar erken uyaniyor gec kalksam keske canim
Benim en cok kg alma sebebim cocuklar uyuyunca kendimi yemeye vermekti. Yada gunduz sinirlendikce tika basa yemektiGece yeme alışkanlığı kısır döngü gibi. Yiyorum sabaha pişman uyanıyorum.sonra yine yiyorum... Böyle devam ede ede bu hale geldim. Emzirme de geceleri çok acıktırıyor
Ara öğün yapmadığım için daha erken uyuyorum erken uyanıyorum. Şimdilik sabah tam oturmadi ama yapacağım inşallah.Sabah erken kalkma 21 gün kuralı devam ediyor musun
Ben erken kalkmaya çok alıştımAra öğün yapmadığım için daha erken uyuyorum erken uyanıyorum. Şimdilik sabah tam oturmadi ama yapacağım inşallah.
Orkide öldü migi doğduHatirlayamazsin canim o zaman niki orkidekarameldi
Hatta usenmedim gittim baktim geldim 2019 yilinda :)
Migi cümlelerinde imla hataları oluyor. Bunları kısa sürede düzeltmek mümkün. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla düzeltirim. Aradaki farkları görür duzeltirsin. İletişim çok önemli. Sosyal ilişkilerinde de sana faydası olur. Her mesajını goremeyebilirim en azından denk gelenleri hallederiz. Ne dersin? Menü işlerini kızlar hallediyor zaten.Beni Anladığı için minnettarımvalla benim dediğimi anlayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?