Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben gec kalkamiyorum nedense arada uyusamda
Engec 9 10da yapmam lazim kahvaltimi,
Gecmis olsun canim
Bende bugun 5 te uyandim oglan kustu ishal ve kusmasi var biseyler yedirdim geri kustu
Normalde okul gunler 6.45 te uyaniyorumhafta sonuda cocuklar erken uyaniyor gec kalksam keske canim

Sabah erken kalkma 21 gün kuralı devam ediyor musun

Bende bugun 5 te uyandim oglan kustu ishal ve kusmasi var biseyler yedirdim geri kustu
Normalde okul gunler 6.45 te uyaniyorumhafta sonuda cocuklar erken uyaniyor gec kalksam keske canim
Geçmiş olsun canım

Gece yeme alışkanlığı kısır döngü gibi. Yiyorum sabaha pişman uyanıyorum.sonra yine yiyorum... Böyle devam ede ede bu hale geldim. Emzirme de geceleri çok acıktırıyor

Gecmis olsun canim ben ishal gorunce hemen probiyotik kullanmaya basliyorum. Ama yarin bende doktora goturcem artik mecburen

Gece yeme alışkanlığı kısır döngü gibi. Yiyorum sabaha pişman uyanıyorum.sonra yine yiyorum... Böyle devam ede ede bu hale geldim. Emzirme de geceleri çok acıktırıyor
Benim en cok kg alma sebebim cocuklar uyuyunca kendimi yemeye vermekti. Yada gunduz sinirlendikce tika basa yemekti

Ara öğün yapmadığım için daha erken uyuyorum erken uyanıyorum. Şimdilik sabah tam oturmadi ama yapacağım inşallah.
Ben erken kalkmaya çok alıştım
Saatime alarm kurdum titreşimle uyanıyorum her zaman saatimle yatarım iyi oluyor
Alarm kurmanızı öneririm :)

Beni Anladığı için minnettarım valla benim dediğimi anlayan yok
Migi cümlelerinde imla hataları oluyor. Bunları kısa sürede düzeltmek mümkün. Bu konuda sana yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla düzeltirim. Aradaki farkları görür duzeltirsin. İletişim çok önemli. Sosyal ilişkilerinde de sana faydası olur. Her mesajını goremeyebilirim en azından denk gelenleri hallederiz. Ne dersin? Menü işlerini kızlar hallediyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…