- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Yapiyoruz kaptanim , seviyoruz konususuyoruz anne baba abisine gonderiyoruz.@Zeynebim2020 canım kaka en zor bırakılan kısmı derler...kiloda yaptıktan sonra WC yev atıp elle sallamak gerekirmis bunun yeri orası diye...
Her çocukta farklı kolay gelsin....
Gece bi kez olmaz ki 2-3 defa kalkmak lazım öyle öyle alışacakGünaydin, huzurlu mutlu sihhatli sevdiklerinizle güzel bir pazar olsun
Allahini seven benim yerime de uyusunkizim 5.24de kalkti küloduna cis yapmis buyuk cisini yapmis yika giydir bide ben acikyim dedi , biseyler yedi. Dizimde salliyorum insallah uyur.
Bezi biraktik güya ama ne zaman oturur bu cis olayi. ? Geceleri 1kez kaldiriyoruz cise , gunduz kendi soyluyor ama buyuk cisini yapmak istemiyor.?
Günaydın canım.. baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama ortalama 3-4 haftada düzene girmeye başlıyor. Teo nun kaka kitabı var onu çocuklar seviyor Bi de akademisyen annenin kitapları var kakaloji kakademi vs bunları okuyarak nasıl oluştuğunu neden tuvalete yapması gerektiği anlatabilirsin. Çocuklar ilk etapta kendinin ayrılmaz parçası gibi gördüğü için bırakmak istemiyorlar. Benim kızım da çok kokuyor diye yapmak istemiyorduGünaydin, huzurlu mutlu sihhatli sevdiklerinizle güzel bir pazar olsun
Allahini seven benim yerime de uyusunkizim 5.24de kalkti küloduna cis yapmis buyuk cisini yapmis yika giydir bide ben acikyim dedi , biseyler yedi. Dizimde salliyorum insallah uyur.
Bezi biraktik güya ama ne zaman oturur bu cis olayi. ? Geceleri 1kez kaldiriyoruz cise , gunduz kendi soyluyor ama buyuk cisini yapmak istemiyor.?
Afiyet olsun canım ❤İyi geceler. Cok yorgunum, karnimda hâla çok ağrıyor
20 kasım menüsü
Sabah 11.00
1 haslama yumurta
Domates salata
1 dilim ekmek uzerine labne ve 1 çk bal
14.30
1 galeta, 1 dilim elma
16.30
Küçük bir muz
18.30
1 kepce ezogelin corbasi
Az balik ve salata
1 dilim ekmek
aypare ackerman Zipzip- @Filiz16
Afiyet olsun canım ❤20 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 13.00
1 tavada yumurta
Biraz telli peynir
1 sigara böreği
1 yk süt kaymağı
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük trabzon hurması
Zipzip- @Filiz16 S sulisim
Kahvaltıda yediklerim eridi bitti gitti merak etmeyinevde eva yapmıştım 8 bini tamamlamıştım akşam da oynadım oynadım 10bin adım daha atmışım
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydun Mutlu pazarlar.
Günaydın canim ❤Günaydin, huzurlu mutlu sihhatli sevdiklerinizle güzel bir pazar olsun
Günaydin kaotanimGünaydınnn mutlu pazarlar ❤❤
Hayirlisi zamanda saglikla sihhatle gelsin bebis.Son zamanlarda kızım kardeş isteği başladı göbeğimi seviyor kardeşim gelecek
Anne kardeşimi gördüm rüyamda
Kız kardeşim olacak diyor
eşim çocuk defteri kapattı ben kapatmadım bende istiyorum ama ekonomi iyi gitmiyor bu ülkenin ilerde bakalım kızım şubatta 5 yaşına girecek
Bakacagim hemenGünaydın canım.. baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama ortalama 3-4 haftada düzene girmeye başlıyor. Teo nun kaka kitabı var onu çocuklar seviyor Bi de akademisyen annenin kitapları var kakaloji kakademi vs bunları okuyarak nasıl oluştuğunu neden tuvalete yapması gerektiği anlatabilirsin. Çocuklar ilk etapta kendinin ayrılmaz parçası gibi gördüğü için bırakmak istemiyorlar. Benim kızım da çok kokuyor diye yapmak istemiyorduAllah kolaylık versin
Günaydın canim ❤Günaydın .... ödem çayı m kaynıyor....mavi takım hazirmiyiz pzt ye
Maşallah, yaş kaçTakimlardan uzaklasmamak gerekiyor sanırım
2016 da 75 kiloydum
2018 den beri burdayim 55-58 arasındayim hep
Boy 1.58 :)
32 :)Maşallah, yaş kaç
Buna şükür canım, ya artı olsa daha kötüAynen ben de oyleyim.
Hatta @Mefkurem bilir en son 57-58 kilo civarında mezun oldum.
Bundan once de 2012 de yine 57 kiloyla birakmistim.
Yaptigim diyet hep dukan diyetiydi malumunuz cok sert bir diyet oldugu icin kilo verirken sinirlerimden de veriyordum galiba
Sinirlerim bozuluyordu.
Bu defa icerisinde bir miktar tahıl ve k.hidrat da bulunan daha rahat bir diyetle vereyim kilo dedim fakat 1 haftada ancak 300-400 g vermek de insanin canını sıkıyor.
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar ❤❤❤
Türkiye'ye gideceğim canım, dönünce inşallahgezegenfeza canım buraya düzenli gelirsen motive olursun düzenli girmeyince motivasyon kayboluyor. hadi sen de başla, daha fazla kilo almadan
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar hepimize mutlu pazarlar
Hayırlı yaşların olsun canım
Günaydın .... ödem çayı m kaynıyor....mavi takım hazirmiyiz pzt ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?