- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Kuzu birini bul sonra barismali ayrılmalı bir ilişki yasa tığ gibi olursun hiç kilo problemin olmaz sevgilimden ayrıldığında bir hafta yemek yememistimBide manita duasinyapam
Söyle kafamın uyuştugu zeki eli yüzü düzgün huyu syyu güzel biri buna da amin diyin valla buda kabul olur belli olmaz
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
Sevindim canım senin adınaDuam kabul oldu amin diyen ellere teşekkürler
Dertsiz başına dert acicanBide manita duasinyapam
Söyle kafamın uyuştugu zeki eli yüzü düzgün huyu syyu güzel biri buna da amin diyin valla buda kabul olur belli olmaz
Yaaa ben bı türlü etiketleyemedim
Afiyet olsun....20 Kasım menü 11.30
sebzeli iki yumurtalı Eki Görüntüle 2956238
Akşam 19.00 tavuk çorbası yarım kase
Et yahnisi bir tabak, 4 kaşık bulgur ,salata
Görmedim canım...gozumd n kaçmış olabilirHem güldün hem soruyorsun görmedin sanırım tamamlandı canım
Sağol canım....bekliyorum adımlarıAz kaldi kaptanim
Yazamadim kaptanligin hayirli olsun canim
Vayyyy bilmiyordum...Evet canım eğer yemek yemeyi 7 de bitirir ve hiç birşey tuketmez üstüne birde Spor yaparsan 1.5 saat sonra ,yedigin yemeği enerjiye dönüştürüyorsun. vicudun uykudada yağ yakıyor güzel bir uykuda çektin mi üstüne sabah mis gibi dümdüz bir karınla uyaniyorsun
Süpersin....
Harika....
Tebrikler....adım işini tamamlamış sin
Hadi inşallah bakalım. Fazla tüketme canım.Yok fıstık ezmesi attım o yaptı bu sefer atmadım
Aaa ne güzel canım ya...Duam kabul oldu amin diyen ellere teşekkürler
Doğadan gizli bahçe çok güzelçaylar çok tatsız geliyor bana. hangi marka alıyorsunuz eve?
Yaaa ben bı türlü etiketleyemedim
Afiyet olsun....
Görmedim canım...gozumd n kaçmış olabilir
Sağol canım....bekliyorum adımları
Vayyyy bilmiyordum...
Süpersin....
Harika....
Sabah kalkıp 2 bardak su içer en az 15 dakika Spor yaparsan vücudun bütün gün yağ yakıyor canım birde sade kahve içersen misYaaa ben bı türlü etiketleyemedim
Afiyet olsun....
Vayyyy bilmiyordum...
Bide manita duasinyapam
Güzelmiş.... teşekkür ederim bilgi içinSabah kalkıp 2 bardak su içer en az 15 dakika Spor yaparsan vücudun bütün gün yağ yakıyor canım birde sade kahve içersen mis
Valla bana demiyon bunlarıSabah kalkıp 2 bardak su içer en az 15 dakika Spor yaparsan vücudun bütün gün yağ yakıyor canım birde sade kahve içersen mis
Amin amin aminBide manita duasinyapam
Maşallah canım Allahım nazarlardan korusun
Mis sütten aklına gelsinM MissHayaLet nerdesin
Bari sevimli hayalet falan yapsaydin başını hatırlayana kadar kac kere bakiyorum
Az kaldı
İyi geceler canım ,Iyi geceler kizlar ❤❤
Sen kestaneden cevizden baldan vaz geçsen tığ gibi olursun kuzumValla bana demiyon bunlarısenden öğrenecek çok şeyim var
Mis gibi fıstık hayalet CasperM MissHayaLet kizzz ne zor nick bulmuşsun böyle
Onu da yaparım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?