Tamamlarim 10 bine az sonra
İşte istemiyor zayıflamamı. Alıcam telefonunu o site yüzünden gaza geliyon diyordu.O neden
Çok yavaş bu hareketler uyurum ben bunları yapsam
Ben yavaş seviyorum mira hızlı yapıyorÇok yavaş bu hareketler uyurum ben bunları yapsam
Bu kadar şeyi karıştırıp yersem. Enerji patlaması yaşarımmGranola yaptım yine ama bu sefer
Karışk Kokteylı fındık badem ceviz gün kurusu üzüm kurusu kayısı kurusu karışık bi tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yagi yulaf attım karışıp fırına koydum
Yok fıstık ezmesi attım o yaptı bu sefer atmadımBu kadar şeyi karıştırıp yersem. Enerji patlaması yaşarımmtansiyonun o yüzden çıkıyor demekki
Benimde 11.5 bir tarafım kalk Spor yap diyor bir tarafım p...k yeme otur diyorTamamlarim 10 bine az sonra
Yorulduysan dinlen bugün canim yarin da yogun bir gun olacak senin icin simdiden kolay gelsinBenimde 11.5 bir tarafım kalk Spor yap diyor bir tarafım p...k yeme otur diyor
Sen yavaş yavaş yap ben hızlı o zamanBen yavaş seviyorum mira hızlı yapıyor
Takip etmesi zor ya edemiyorum hızlı geçiyor ama bu iyi benceSen yavaş yavaş yap ben hızlı o zaman
Evet yorgunum aslında yarında zeytin var pert olucam kesin et kırığı olurumYorulduysan dinlen bugün canim yarin da yogun bir gun olacak senin icin simdiden kolay gelsin
Kız neyini takip etcen sallican işte elini kolunu TotoyuTakip etmesi zor ya edemiyorum hızlı geçiyor ama bu iyi bence
Yarı Afrikalı iyiKız neyini takip etcen sallican işte elini kolunu Totoyu
Bide manita duasinyapamDuam kabul oldu amin diyen ellere teşekkürler
15 adımla gelirsin artık en azYarı Afrikalı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?