En gec 7 de yemis oluyoruz yemegi artık da o saatte pek enerjim kalmiyor :)Evet canım eğer yemek yemeyi 7 de bitirir ve hiç birşey tuketmez üstüne birde Spor yaparsan 1.5 saat sonra ,yedigin yemeği enerjiye dönüştürüyorsun. vicudun uykudada yağ yakıyor güzel bir uykuda çektin mi üstüne sabah mis gibi dümdüz bir karınla uyaniyorsun
Caykur filiz ama eskisi gibi degiller degisti bence icerikleriçaylar çok tatsız geliyor bana. hangi marka alıyorsunuz eve?
Aman yenimi hissettin bunu
Filizler hep degistiCaykur filiz ama eskisi gibi degiller degisti bence icerikleri
Alışırsın ben şimdi alistim yapamasam gece uyanıp yapıyorum vicdan yapıyorum resmen yapmadım diye suçluluk duyuyorumEn gec 7 de yemis oluyoruz yemegi artık da o saatte pek enerjim kalmiyor :)
Neyse yapa yapa alisirim :)
Teşekkürler ❤Afiyet olsunayağına sağlık
Benimkide telefonuma el koyacaktı zayıflıyorum diyeAfferim ésine
Ne sporu
O nedenBenimkide telefonuma el koyacaktı zayıflıyorum diye
Eva fitness bitti emma mı oldu75vdk Emma fitnes yaptım.
Benimkide telefonuma el koyacaktı zayıflıyorum diyeAfferim ésine
Hesap detaylarina girersen en alta dogru in boyun ve kilonu yaz kaydet de olucaktirHerkese iyi akşamlarbir şey soracağım. Bazı kişilerin her mesajının altında hız ibresi gibi kilo beden kitle indeksi var. Onu nasıl ekleyebilirim biraz uğraştım ama bulamadım
Sanada attım ya geçen video Mia nin onu yapacağız akşamlarıNe sporu
Ne güzel yaa. Naptın ne etdin böyle olduBen zayıfladıkça benimki dört köşe oluyor 57 kilo olayım diyegözle bekliyor. Spor yapmadığım zaman nehir spor yaparken görmedim haydi spora diyordu. Burası birde evdeki eşim destek her zaman
Mira'nın yanındaki kız.Eva fitness bitti emma mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?