Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1günde 1bin mesaj yazardim belkiNasil dustu yaa![]()
1000 zorda 200-300 yazardin1günde 1bin mesaj yazardim belki![]()
Burnum uzadi iste yalan soyledim1000 zorda 200-300 yazardin![]()
Kolay gelsin canim
Bacaklarim kalin azicik :))
Mutlu haftasonlari herkese
![]()
Merhaba canım mutlu hafta sonuMerhaba kızlar mutlu hafta sonu diliyorum hepimiz için
Selam kizlar ben geldim valla iyi oldu utu vs birikmisti . Dun evi temizledim , utu yaptim , dersler vs bugun keyf yapiyorum![]()
AblammmEeee napiyonuz hele diyin bakam kirmiziymişim benaypare ackerman
@sulisim hayirli olsun kaptanligin
Evet kirmizicik yaptık seniEeee napiyonuz hele diyin bakam kirmiziymişim benaypare ackerman
@sulisim hayirli olsun kaptanligin
Aldim eyvallah sagol cigarayi yolda alip icmisler naletlerMerhaba canım mutlu hafta sonu
Hoşgeldin çiçeğim
Ablammmdon kilot aşortman hepsini gönderdim dün aldın mı cigara da koyduydum
![]()
Sevindim canimEvet kirmizicik yaptık seni![]()
Kahvaltıda yiyebilirsinBunu erkek kardeşim kullanıodu
Artk kullabmayacakmş
Açılmamş paket... O spora gidiodu tabi
Şimdi bana kaldı, bunu nasıl değerlendirebilirim
İşe yarıomu?
TühAldim eyvallah sagol cigarayi yolda alip icmisler naletler![]()
Yatak odası bitti de ev hala dağınık bir çamaşır katlatmadi bebe çamaşırları yere atıp saklanmaya çalışıyorEki Görüntüle 2956065
41 kere maşallah sana kuzucumYatak odası bitti de ev hala dağınık bir çamaşır katlatmadi bebe çamaşırları yere atıp saklanmaya çalışıyorEki Görüntüle 2956065
O saclar ne kiz şebekYatak odası bitti de ev hala dağınık bir çamaşır katlatmadi bebe çamaşırları yere atıp saklanmaya çalışıyorEki Görüntüle 2956065
Ben süt içemem kaptanm.. Anne sitüde almamşm hiç süt sevmemKahvaltıda yiyebilirsin
Sut ve meyve ile
Ben en cok yogurtla seviyorum:)
Masallah yaa ne tatli![]()
Sağolun kızlar bu bebe ile iş bitmiyor kızları saymıyorum bile41 kere maşallah sana kuzucum
Camasirdan sürtüne sürtüne elektrik olmuşO saclar ne kiz şebek