• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah 10.00 kahvaltı
1 yumurtalı sebzeli omlet
Yeşillik domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 13.30 2 yk yoğurt yarım ayva
Ara öğün 16.00 (misafirlikteydim)
Yarım poğaça 1 şekerpare 😊🤦‍♀️ 5 kaşık Salata 1 nescafe
Akşam 19.00
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek Salata
1.5 lt su

İyi akşamlar.
Bu akşam hiç iyi degilim gözümü açamıyorum. Yemekten sonra baş dönmesi oldu, sonrasında halsizlik, uyku bastirdi. Eşimle akşamüzeri tartıştık telefonda. Evde de pek konuşmuyorum. Sinirimi atamadim ondan oldu kesin. Boyle böyle tüketiyoruz birbirimizi
Uzuldum canim :(

Sabah 10.00 kahvaltı
1 yumurtalı sebzeli omlet
Yeşillik domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 13.30 2 yk yoğurt yarım ayva
Ara öğün 16.00 (misafirlikteydim)
Yarım poğaça 1 şekerpare 😊🤦‍♀️ 5 kaşık Salata 1 nescafe
Akşam 19.00
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek Salata
1.5 lt su
Afiyet olsun canim cuma olduğu icin birsry demiyoruz yarindan itibaren kaçamak olmasin menunde

İyi akşamlar.
Bu akşam hiç iyi degilim gözümü açamıyorum. Yemekten sonra baş dönmesi oldu, sonrasında halsizlik, uyku bastirdi. Eşimle akşamüzeri tartıştık telefonda. Evde de pek konuşmuyorum. Sinirimi atamadim ondan oldu kesin. Boyle böyle tüketiyoruz birbirimizi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok sorunlar her evde var biraz sakinleştikten sonra konuşup halledersiniz umarım Rabbim önce sağlık sonra evinize huzur versin

İyi akşamlar.
Geçmiş olsun canım canını sıktığından başına atmıştır ☹️

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıktan önemli bir şey yok sorunlar her evde var biraz sakinleştikten sonra konuşup halledersiniz umarım Rabbim önce sağlık sonra evinize huzur versin
Kaçıncı kez konusuluyor ama hep ayni hep aynı. İyice bunaldim nefes alamıyorum sanki. Hastalanmaktan korkuyorum artik

Afiyet olsun canim cuma olduğu icin birsry demiyoruz yarindan itibaren kaçamak olmasin menunde
Tamam canım. Menü işini hallederim de bu sporu nasıl yapacam bilmiyorum 😔 evde de yatılı misafir var kendime ayıracak vakit olmuyor

Back