• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu kiloya nasıl çıktığıma öyle kızıyorum ki 😓 o gazla kendime bişeyler hazırlıyorum.. bi de seviyorum kendime değer vermeyi ondan sanırım 🤩

madamhd madamhd aslında malzemeler hazır elinin altında olunca da kolay oluyor yapması..
Ben alışveriş yaparken artık kendime öyle abur cubur yerine sağlıklı şeyler alıyorum.. zaten meyve sebze iyi kötü eve giren şeyler.. dönüşümlü az az kullanıp farklı şeyler yapıyorum 💕
Uğraşabilene helal olsun canım en güzelini yapıyorsun 🤗 bu şekilde diyet sıkıcı gelmez ve saldırı modunda olmazsın. 🥰

sabah 11.00
2 yumurta
2 kaşık menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Sonrası
5 adet Sarma 4 adet ceviz, 4-5 tane cips 1 kaşık makarna 50 gram tavuk 1 avuç çekirdek
1 adet muz
Günün muhtelif saatlerinde.

5 adet baklava.🙈🙈🙈

7 itibari yemeyi bıraktım.

Uğraşabilene helal olsun canım en güzelini yapıyorsun 🤗 bu şekilde diyet sıkıcı gelmez ve saldırı modunda olmazsın. 🥰
İnşallah beğeniyorsunuzdur tariflerimi çocuklar olduğu için öyle çok dikkatli sunumlar vs yapamıyorum.. sadece sevdiğim tabaklarda yemek bana çok keyif veriyor 🤩
Aynen herşeyden yiyerek 6 kiloya yakın verdim 😍
Tatlı alternatifleri buldum özellikle son dönem paketli şeyleri canımm hiç İstemiyor sanırım 1 aydır yemeye yemeye 💕

Zipzip- Zipzip- bugün menü yazmasam. 🙈
Yazmissin bile 😅
E Elif_Eylul mapısa düşmüşken bol bol kaçamak yapayım bugün :KK22:
Filizin bir gözü burda 😅😅😅
Takımlar ne oldu 🤔
20.30 da canim
sabah 11.00
2 yumurta
2 kaşık menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Sonrası
5 adet Sarma 4 adet ceviz, 4-5 tane cips 1 kaşık makarna 50 gram tavuk 1 avuç çekirdek
1 adet muz

5 adet baklava.🙈🙈🙈

Afiyet olsun canim hak ettin bunlari yarından itibaren dengeli beslenmeye devam edersin 🥰🥰

sabah 11.00
2 yumurta
2 kaşık menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Sonrası
1 adet muz

5 adet baklava.🙈🙈🙈

İyiki bırakmışsın başı iyi sonu kötüye gitmeye başlamış 🤣🤣🤣

Back