- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Ama arkadaş beni yoldan çıkardı ona ceza verilsinHer yemeye 5000 adim ceza var ona gore

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama arkadaş beni yoldan çıkardı ona ceza verilsinHer yemeye 5000 adim ceza var ona gore
Gecen affettim lokma tatlisi falan bidaha noooo
Yemezleeeeeeer canım benim Yemezleeeeeeer
Hoşbuldum canımHosgeldin fatma ben filiz
Anamin adida fatma yabancilik cekmem sana bakinca![]()
Tmm lokma lokma dolapta bir tencere kimsenin yemiyor diyette olmasaydım hüpletmistim Kesin şimdiGecen affettim lokma tatlisi falan bidaha noooo
Insallah canimHoşbuldum canımben zaten oyle son bi insan değilim herkes ile cok iyi anlaşıyorum inşallah sizlerle de cok iyi arkadaşlık dostluk kurabilirim
![]()
YassakkkkkkkTmm lokma lokma dolapta bir tencere kimsenin yemiyor diyette olmasaydım hüpletmistim Kesin şimdi![]()
Hoşbuldum kuzumHoş geldin canım benim artık sıkılmazsin daha sayfalar birikiyor bileokumaya üseniyorlar tam istediğin gibi arkadaşlar da çok samimi gerçekten çok sevdim hepsini
![]()
Maşallah4 ay once 96 kilo ile başladım şuan 75.3 kiloyum hedefim 65 olabilmek
kendi isteğim ile başladım spor ve diyete.
Gerçekten aşırı kilo aldığımı iyice hareketlerimin azaldıgını ve kilomun beni rahatsız ettiğini fark ettimiyiki de başlamışım eşim bile şuanki halimden cok memnun
ben bile aynaya bakarken kendimden utanmıyorum eskiden ne aynaya bakabiliyodum nede fotograflar çekinebiliyordum kendimi uzun zamandır 75 kilo olarak görmüyordum
![]()
aynen valla canım ya, napıyosun bakalım?
Iyiyim canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin geziyosun geneaynen valla canım ya, napıyosun bakalım?
Tmm canım sakin ol anlaşabiliriz gel bi otur soluklan brownieler bitimiYassakkkkkkk
Heee maşallah
kız görende çok bişe yapıyorum sanar, dağ tepe gezip foto atıyorum anca napimIyiyim canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin geziyosun gene![]()
Ben 1tane yedimkiTmm canım sakin ol anlaşabiliriz gel bi otur soluklan brownieler bitimi![]()
Aynen bakıyorum arada pazartesi bildirimini sadece sen yapmıştınHoşbuldum kuzum
Bende seveceğimden eminim canım gerçekten hafta sonu bile biizm gruba yazanlar olmadı hiç bildirim gelmiyor ben evde yalnızım zaten 7.24 telefon elimde o yuzden sıkıntı yok her dk mesajlara cevap vermeye calırım