Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 Cicekbocekkaktus canlarım ben bu hafta takımda olduğumu bilmiyordum. Ama yine de dikkat ediyordum zaten. Ramazan bitene kadar hazırlıkta kalmak istiyorum. Bu hafta eşim ve oğlum çok hastaydı. O yüzden zor geçti benim için. Genelde iftarı yapıp 1 saat sonra hemen uyudum. O yüzden hiç bakamadım buraya da. Sınavı bir atlatayim dönüşüm muhteşem olacak

İnşallah bakalım mesajlara bile bakamıyorum nasıl katılacaksam bakim bir telegram grubu vs yok değilmi öyle daha kolay olur diye
Yok yok burası tekegramdan daha iyi kullanmayı öğrenince sohbet etmek daha rahat

Çok güzel kaptanım

Sabah 6 da nasıl yedin ben yiyememde o yüzden şaşırdım yazdım sakın yanlış anlama
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Burada gördüğümde mutlu olduğum kisilerdensin
Enerjini seviyorum canısı
Bugün nasılsın canım dönecek misin bugün geleceksin değil mi
Çok güzel
Kuzum beni yarından itibaren ramazan boyu hazırlığa alırsan sevinirim. Ben ramazanda kilo veremiyorum. Bir süre değişik şeyler deneyeceğim grupları etkilemek istemiyorum.
Ben gitme diyorum ama sen bilirsin canım
Olur bazen öyle önemli olan yanlış yaptığını bilmek. Kendine iyilik yap düzelt menülerini canım.
0 Rh pozitif canım benim kan grubu.
Sen de avcısın canım
Sıfır kan grubuna sahip olanlar etobur sınıfına girerler. Her türlü eti tüketebilirler. O yüzden ben onların sindirim sistemini motorinle çalışan motora benzetiyorum.
Her türlü kırmızı eti tüketebilirler. Ancak et, ekmekle yenmemelidir
Sen böyle yaparak beynini çok yanlış yönlendiriyorsun canım. Ben de senin gibi böyle düşünüyordum Ramazanda ben kilo alıyorum diye.
Okuduğum kitap nasıl yanlış yapmışım dedirtti.
Doğru cümle : Ben Ramazan ayındaa kilo verebilirim.
Bu cümleyi devamlı tekrarla. Mucizeyi o zaman gör

Abooo ben b pozitifim kırmızı et yeme diyor. Benim diyetisyen 1 ay boyunca hergun kırmızı et yazdı
Şifa olanlar: Koyun kuzu keçi tavşan ve yabani et. Bunlar B grupları için sadece yiyecek değil, aynı zamanda ilaçtır. Hastalandığında bir B grubu beraberinde ekmek yememek kaydıyla bu etlerden birini yemeye devam etse şifa bulur. Yani onun sinidirim düzeneği bu besinlerle kendisini yeniler, tamir eder.
Yenilebilir gıda olanlar: Dana eti Dana karaciğeri, deve kuşu, sığr eti,hindi ve sülün. Bu etler zarar vermez ama ilaç da değillerdir.
Zararlılar: En başta tavuk eti. Köy tavuğu olsa bile ciddi sıkıntılara yol açar. Kaz eti,keklik eti, ördek,orman tavuğu uykuluk ve sığır yüreği.B grupları bu etlerden uzak durmaları hande diğer etlerden zarar görmezler.
B grupları yumurtalardan da sadece tavuk yumurtasını yiyebilirler. Diğer her çeşit yumurta türü onlara zarar verir.
Yok canım ya. Benim çevrem hep sıfır grubu ve dudakları gayet dolgun
Pazartesi gunune kadar kesin hastanedeyiz
Yarin tartilamiycam
Kusura bakmayin
TAkimida zor duruma soktum
arke Ellssa Boncuk2307
Hiç kusura bakmayız sen rahat ol. Hayırla sonuçlanır inşallah
Lahanayı zatten tiroidden dolayı yiyemiyorum ki canım
Her iki şekilde yiyemiyorsun demekki

Heee kızzz ogün neoldu kızımda çığlıklarla uyandi ruya kötü gördü sanırım sonra baktım oglanda bi oyana bi buyana dolanıp duruyorr kocamda sahur ediyordu baktım oğlanda uyumak için cebelleşiyo kizimda uyumadı hadi dedim kalk dedim cunku sinirleniyorum sonra heoberaber oturup yedim

Yok canım bayrama kadar böyle misafir olurum
Vakit buldukça aylık liste yaparım
Hicbirseyimde düzen yok bu aralik

Ay canım yaşanıyor öyle anlar. Önemli olan düzene geri dönebilmek.
Geçen hafta 68.35
Bugün 66.80
- 1.55 Gr
Ellssa Boncuk2307 arke
Tebrik ederim, çok güzel bir eksi.
Günaydın kızlarr
Tartı bildirimim
Geçen hafta:85.1
Bugün:84.3
Fark: 800 g
Boncuk2307 Ellssa
Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3555655
Başlayalı neredeyse 10 kg gitti. Çook mutluyum
Tebrik ederim, süper.
Ellssa
Boncuk2307
arke
Geçen hafta 77.2
Bugün 75.9
Fark -1.3 kg
% 1.683
Süper bir eksi, tebrik ederim.

Geçmiş olsun canım sana yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla bir de doğumgünü varmış. Kutlu mutlu olsun
Sevindim kaptanım. En yüksek düzeyde ise yarar inşallah tedavi, sağlıklı sıhhatli olursun yine
Ay canım yaşanıyor öyle anlar. Önemli olan düzene geri dönebilmek.

Tebrik ederim, çok güzel bir eksi.

Tebrik ederim, süper.

Süper bir eksi, tebrik ederim.
Evet hataların farkında olmak da birşey. Bugün diş cektiricem yine. Şu an dişciye gidiyorum hatta. Az yerim belki bu sayede. Karma

Fırsatı krize çevirmek, en sevdiğim

Vicks inşallah iyi gelir canım. Alerjik bunyeler daha zorlu geçiriyor galiba bir de tam bahara ve polenlere rast gelince bir tık yoğun daha oluyor. Umarım artık son süreçtir. Benim bademcikler yok o yüzden kulak baştan beri devreye girmişti, doktor da ilacımı vermişti. Kulak damlası size de iyi gelmiş ne güzel. Artık kurtulalım inşallah hepimiz ama yavrular hiç hasta olmasın.

Geçmis olsun canım. Ben de dün sahurda rahatsizlandım. Boğazım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim... Bu kış ikinci defa yakalandım hastalığa
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Ciddi bir salgın var ve kolay kolay geçmiyor. Hizlics toparlanirsn inşallah.
Günaydın kızlar çok özledim sizleri
Yeni işime geçtim bir haftayı da geride bıraktım, haftaya düzenimi oturtacağımı düşünüyorum . Takıma geri dönebilir miyimmm
Hayırlı uğurlu olsun canım, ilk haftan nasıl geçti.
İnşallah çok daha iyi olacaksın canım, doktorların söyledikleri moralini hiç bozmasın.

Eğer bamya kızartılarak yapılmışsa o zaman etlisini seviyorum. Enistemlerin taraf öyle yapıyor. Ekşili ve nohutluyu sade yapıyorum. Bamya güzel yemek, burda da seveni çok belli ki.

Öksürük iksir tarifini verirsen yaparım canım, bu gece de hiç uyuyamadım.
Nohutlu kabak mi . Ben şok hepsini deneyecegjm
Bunu ben de yeni duydum.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah ikisi de daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…