Hoşgeldin camim. Hangi şehirdesin peki? Kilon çok aşırı değil bence hemen giderYaşınız :35
Boyunuz :156
Kilonuz :66.9
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :3
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik, perimenepoz sebebiyle metabolizma yavaşlaması
Hedef Kilonuz 54
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Daha sağlıklı daha güzel bir vücuda kavuşmak
Bu da bugünkü tartı fotoğrafım inşaallah beraberce ideal kilolarımıza ulaşırız
İyiye gitmene sevindim canım benim allahbdaha iyi etsin inşallahHamdolsun, ağrılar baya azaldı, yürüyüş hâlâ bozuk, çabuk yorulma devam ediyor
Yeni bişey var
2 senedir hissetmediğim regl sancısını hissettim, dün belimin ağrısı mahvetti beni, normalde hissetmediğim kızım, kalçanın üstü, bacaklardaki ödem azalıyor.
Eskiye göre çok çok iyiyim
Annem biliyorsun kışın bende kalıyor ama eskisi gibi değil hareketler daha kisitlandi burada şükür diyoruz artık.en azından wc ihtiyacına gidebiliyor
Bence ödül az olmuş. Yatmadan bir şöbiyet filan düşünebilirsin belki Basakcimbaşlıyorum hazırsanız:
8.00 2 dilim tam buğday ekmek arasına sebzeli omlet ve roka
12.30 kekikli et salata, 2 küçük dilim tavuklu pizza
14.00 flat white kahve ve üç çikolatalı kurabiye (toplam 450 kalorilik bi ara öğün kadar oldu. tartı günü ödülü, erken saatte yediğim için takılmadım)
19.00 ot kavurması, salata, yoğurt
su 2 lt
Jou Ellssa Boncuk2307
hocam hasta olup 20 bin adım yürümek nasıl bi krallım maşallah diyorum25 Şubat
arke Ellssa Boncuk2307
Selam kızlar. Bugün çok yürüdüm, valla tabanlarum ağrıyor şu an
Hala midem kötü pek birşey yememeye caliştim. Şunu farkettim evde pineklemiyorsam daha az yiyorum zaten otomatikman. Neyse uzatmayayım menüm şöyle
11.00 çavdarlı wasa lor peyniri, 2 yumurta, çeyrek avokado
16:00 bu kez 2 çavdarli wasa (aslında başka marka da daha üçgen gibi. Aynı doku)
Yine lor peyniri, beyaz peynir, 2 zeytin
İnanamicaksiniz adım sayıma kızlar, ilk sabah aç karınla bir yürüdüm. Sonra bizimkilerle çarşıda yürüdük, en son dil koçumla yürüdüm
şerbetli tatlı hiç sevmemBence ödül az olmuş. Yatmadan bir şöbiyet filan düşünebilirsin belki Basakcim
Çikolatalı bişey yazsam tamamdı yanişerbetli tatlı hiç sevmem
tabiki kaçırmazdım gömerdimÇikolatalı bişey yazsam tamamdı yani
Bence de, sayılmaz.tabiki kaçırmazdım gömerdim
bu arada tavuklu pizzayı ödülden saymıyorum çünkü yemeğin yanında yediğim ekmek gibi düşünebilirsin o öğünün karbonhidratııı
valla bi sürü geldi hepsini eve kıza getirdim. ben yemedim. bi tane japon viskisi istemiştim onu patlatacam, eşimin müsait olduğu günü bekliyorumBence de, sayılmaz.
Bir de mutluyken yenen şeylerin kalorisi olmuyormuş diyorlar.
Bu arada aklıma geldi sen jponyadan miydi yanlış aklımda kalmadiysa abur cuburlar gelicek diyordun. Geldi mi onlar, menülerinde göremiyorum. Takımdan izin aldığın döneme mi denk geldi? Yosun cipsi filan yazmanı, havalı menüler bekliyorum hala senden ben
Sefaniz olsun canımvalla bi sürü geldi hepsini eve kıza getirdim. ben yemedim. bi tane japon viskisi istemiştim onu patlatacam, eşimin müsait olduğu günü bekliyorum
Oğluşa geçmiş olsun canımKusura bakmayın canımlar iki gündür çok uğrayamadım buraya ramazan için hazırlık yapıyorum da çok yoruldum detaylı anlatırım sonra. Üstüne bir de oğlan da nezle oldu. Üst üste geldi hepsi.
Cumartesi : 60.85
Bugün : 61.15
+300 gr
Çok yoruldum 2 gündür dukan falan da yapamadım geceleri uyuyamadım yorgunluktan ondan böyle oldu sanırım cumartesiye hallederim inşallah
Ellssa arke Jou
Hoşgeldin canımİnşaallah, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?