kuşum ben artı gelince beni üzmemek için senin vücut çalışmış artı gelmiş o da. cumartesiye daha vakit var çözeriz. ben de kaçamak yapmadım ühühüüh dün önümde ev yapımı kocaman wafflellar gömdüler dişimi değdirmedimHiç ağlama benim Duru daha fena üstelik kaçamak yapmadığım halde
uykusuzluk stres çok etkiliyor ben de uyumadım fazla olur böyle şeyler halledicez durGünaydın kızlar kilo bildirimi yapim kahvaltıya kacim
Cumartesi 102.9
Bugun 103.2 neden bu kadar artı bilmiyorum ama bu ara yine uykusuz ve stresliyim o mu etkiliyor acaba kilo vermemi bilmiyorum hayırlısı bakalım
Ellssa Boncuk2307 arke 94bassuk arti 100 e şükret
halledicezzz bizim gücümüz ve sevgimiizzzz varrÇok büyük bir artı değil canım. Cumartesiye kadar gönderir eksiye de geçersin.
Ay inşallah kaptancığım. Pıtır pıtır gitsinler.Iştee benümm bacummmm bol bol eksi.kalorilerrrr
Hiç ağlama benim Duru daha fena üstelik kaçamak yapmadığım halde
harikasın canım çocuklar nasil
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapim kahvaltıya kacim
Cumartesi 102.9
Bugun 103.2 neden bu kadar artı bilmiyorum ama bu ara yine uykusuz ve stresliyim o mu etkiliyor acaba kilo vermemi bilmiyorum hayırlısı bakalım
Ellssa Boncuk2307 arke 94bassuk arti 100 e şükret
Slm kızlar kaçamak yapmayı bırakınca adlı eserimdun bir arkadasla ketoya basladim. İnşallah uzun soluklu olur
Cts 79.5
Sali 78.6
Fark -900 g
Ellssa
Boncuk2307
arke
Ay çok şükür canım çok sevindim iyiki iyi insanlar var Allah hep iyilerle karsilastirsin inşallahCanımmm gece boyu öksürdüler. Şimdide öksürüyorlar inflanza icin ilaca başladık inşallah iyi gelecek. Bu sefer gittiğimiz doktor çok harika bir insandı sagolsjn oğlumun kalp icin baska hastaneye sevkinide açtı . Allah razı olsun doktordan
HoşbuldumTabiki, hoşgeldin canım
Ay çok şükür canım çok sevindim iyiki iyi insanlar var Allah hep iyilerle karsilastirsin inşallah
Dün nöbetçi idim. Yiyecek zamanım da olmadı. Akşam yedi gibiydi eve geçtim o saatten sonra da yemek istemedim. Gerçi bugün de nöbetçiyim. Çift nöbet var bu hafta.Baya az yemişsin Sibel hocam. Açıkmadın mı?
Geçmiş olsun canim.Ben kullanmaya başladım canım maske. Şu an her tarafta değişik bir virüs var. Okullarda öğrencilerin yarısı yok. Yarısı da hasta geliyor. Daha yeni duzeldik dön başa yapmamak için takmaya başladım maskeyi. Ne kadar korur bilmiyorum ama başka çarem kalmadı.Slm kızlar gelemedim buralara. çocuklar gece ateşledi yine. Çok oksuruyorlar tekrar doktora gittik. Influanza dedi. Önce beta olmuşlar şimdide inflanza 2. Hastalık var oyuzden antibiyotikler fayda etmemiş. Influanza icjn ilaç verdi . Çok büyük salgın var çocuklar aynı anda 2 hastalık ile geliyor dedi doktor. Sizlerde dikkat edin. Sanırım maske kullanmak en iyisi bu aralar. Valla pilim bitmek üzere artık. Rabbım beterinden korusun
Bugünkü menüm
Sabah 10 çiğ fındık çay
Saat 12.00 2 dilim ekmek 1dilim peynir salata
Saat 15.00 hastanede 1/2 simit çay
Akşam 19.00 haşlanmış tavuk suyuyla yerim yanına yoğurt
Su 2litre tamamlarım
arke Ellssa Boncuk2307
Geçmiş olsun canim.Ben kullanmaya başladım canım maske. Şu an her tarafta değişik bir virüs var. Okullarda öğrencilerin yarısı yok. Yarısı da hasta geliyor. Daha yeni duzeldik dön başa yapmamak için takmaya başladım maskeyi. Ne kadar korur bilmiyorum ama başka çarem kalmadı.
yaa gel canım nergiscim gel tabiiiGünaydın canım benim nasılsın çok uzak.kaldim buralardan ve cezasını çekiyorum 7 kilo aldımdünden beri dur demeye başladım kabul edilirsem gruba dönmek istiyorum
çok geçmiş olsun canımCanımmm gece boyu öksürdüler. Şimdide öksürüyorlar inflanza icin ilaca başladık inşallah iyi gelecek. Bu sefer gittiğimiz doktor çok harika bir insandı sagolsjn oğlumun kalp icin baska hastaneye sevkinide açtı . Allah razı olsun doktordan
Yaşınız :35
Boyunuz :156
Kilonuz :66.9
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :3
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik, perimenepoz sebebiyle metabolizma yavaşlaması
Hedef Kilonuz 54
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Daha sağlıklı daha güzel bir vücuda kavuşmak
Bu da bugünkü tartı fotoğrafım inşaallah beraberce ideal kilolarımıza ulaşırız
YaşasınGünaydın canım benim nasılsın çok uzak.kaldim buralardan ve cezasını çekiyorum 7 kilo aldımdünden beri dur demeye başladım kabul edilirsem gruba dönmek istiyorum
HosgeldinizYaşınız :35
Boyunuz :156
Kilonuz :66.9
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :3
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik, perimenepoz sebebiyle metabolizma yavaşlaması
Hedef Kilonuz 54
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Daha sağlıklı daha güzel bir vücuda kavuşmak
Bu da bugünkü tartı fotoğrafım inşaallah beraberce ideal kilolarımıza ulaşırız
Valla canım bende çalıştığım dönemde öğrenciler den her ay acil lik oluyordum resmen bi ara maske de denedim ama yapamadım sürekli onunla inşallah sana faydası olur çok zor bir dönem su sıra gerçekten Allah yardımcın olsun senin deGeçmiş olsun canim.Ben kullanmaya başladım canım maske. Şu an her tarafta değişik bir virüs var. Okullarda öğrencilerin yarısı yok. Yarısı da hasta geliyor. Daha yeni duzeldik dön başa yapmamak için takmaya başladım maskeyi. Ne kadar korur bilmiyorum ama başka çarem kalmadı.
Teşekkür ederim hoşbuldumHosgeldiniz
Valla canım bende çalıştığım dönemde öğrenciler den her ay acil lik oluyordum resmen bi ara maske de denedim ama yapamadım sürekli onunla inşallah sana faydası olur çok zor bir dönem su sıra gerçekten Allah yardımcın olsun senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?