Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hiç ağlama benim Duru daha fena üstelik kaçamak yapmadığım halde
kuşum ben artı gelince beni üzmemek için senin vücut çalışmış artı gelmiş o da. cumartesiye daha vakit var çözeriz. ben de kaçamak yapmadım ühühüüh dün önümde ev yapımı kocaman wafflellar gömdüler dişimi değdirmedim bu muydu ödülü bu muyduuuu
uykusuzluk stres çok etkiliyor ben de uyumadım fazla olur böyle şeyler halledicez dur
Çok büyük bir artı değil canım. Cumartesiye kadar gönderir eksiye de geçersin.
halledicezzz bizim gücümüz ve sevgimiizzzz varr

Hiç ağlama benim Duru daha fena üstelik kaçamak yapmadığım halde

harikasın canım çocuklar nasil

Canımmm gece boyu öksürdüler. Şimdide öksürüyorlar inflanza icin ilaca başladık inşallah iyi gelecek. Bu sefer gittiğimiz doktor çok harika bir insandı sagolsjn oğlumun kalp icin baska hastaneye sevkinide açtı . Allah razı olsun doktordan

Canim ödem tutmussundur stresten çok etkili cumartesiye _1 gelir sen gerilme boşuna

Ay çok şükür canım çok sevindim iyiki iyi insanlar var Allah hep iyilerle karsilastirsin inşallah

Yaşınız :35
Boyunuz :156
Kilonuz :66.9
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :3
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik, perimenepoz sebebiyle metabolizma yavaşlaması
Hedef Kilonuz 54

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Daha sağlıklı daha güzel bir vücuda kavuşmak
Bu da bugünkü tartı fotoğrafım inşaallah beraberce ideal kilolarımıza ulaşırız

Eklentiler

• 1000101357.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 6
Geçmiş olsun canim.Ben kullanmaya başladım canım maske. Şu an her tarafta değişik bir virüs var. Okullarda öğrencilerin yarısı yok. Yarısı da hasta geliyor. Daha yeni duzeldik dön başa yapmamak için takmaya başladım maskeyi. Ne kadar korur bilmiyorum ama başka çarem kalmadı.

Canim sen öğretmendin sanırım. Senin işin çok daha zor kendini koruman şart eve getirmemek için . YA insanlar öksürürken ağzını kapatmaktan aciz. ALLAH yardımcın olsun. Maske sart. çünkü hasta olup okula giden çok çocuk var. Aslında keşke göndermeseler . Mesela ben geçen haftadan beri 2 kere rapor aldım diğer çocukların hakkına girmemek için. Geri kaldiginida tamamlarız dedim. Sirke ve tuzlu gargara önerdi doktor. Akşam gelince boğaz gargara yapabilirsin. Çünkü 4gunde kuluçkalanıp çoğalıyor dedi. Hatta çocuklarda yaptır dediler 2 3gunde bir.

Günaydın canım benim nasılsın çok uzak.kaldim buralardan ve cezasını çekiyorum 7 kilo aldım dünden beri dur demeye başladım kabul edilirsem gruba dönmek istiyorum
yaa gel canım nergiscim gel tabiii
çok geçmiş olsun canım

Ellssa Boncuk2307

Hosgeldiniz
Valla canım bende çalıştığım dönemde öğrenciler den her ay acil lik oluyordum resmen bi ara maske de denedim ama yapamadım sürekli onunla inşallah sana faydası olur çok zor bir dönem su sıra gerçekten Allah yardımcın olsun senin de

Canlarım günaydın, nasılsınız bakalım. dün yoktum çünkü çok yoğundum, çocuk da ben de hasta oluyoruz galiba. Dün akşamdan beri boğazımız falan yanıyor, acil bakım desteğine geçtim o yüzden. İnşallah hasta olmadan atlatırız.

Teşekkür ederim hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…