Afiyetle olsun kaptanımHAtirlatmısken bende bi dukan içeceği yapayim şimdi 1 bardak koca ellerine sağlık çiçeğim
Kızzzzz bunu dedim gittim murfağa unutmuşum o akla kahve yaptımmmAfiyetle olsun kaptanım
Kuzum ye ama orantılı yersin herşey 3 kaşık gibii ayıp olur misafirliğe bana gelinse diyetteyim diyip yemezse aşırı kırılırim okadar etmişim yaniikızlar akşam maç izlemeye misafirliğe gidiyoruz kesin pasta poğaça börek gırla olur bana yememem için gaz vermelisiniz acilen
Valla ben olsam yemezdim yani akşam bide çay içerim sadece ama tabi yarısı kazanmak istemiyorsan ye bakalımkızlar akşam maç izlemeye misafirliğe gidiyoruz kesin pasta poğaça börek gırla olur bana yememem için gaz vermelisiniz acilen
kaptanımmmm yapma etmeKuzum ye ama orantılı yersin herşey 3 kaşık gibii ayıp olur misafirliğe bana gelinse diyetteyim diyip yemezse aşırı kırılırim okadar etmişim yanii
hahahhahahahaha offfff napcam kendi payımı çocuğa yediriyimValla ben olsam yemezdim yani akşam bide çay içerim sadece ama tabi yarısı kazanmak istemiyorsan ye bakalımyarın görmez yedin mi yemedin miiiiii
Hee çocuğa yedir herife yedir hele hamur işi varsa bence sakınnnn hemde bu saattekaptanımmmm yapma etme
hahahhahahahaha offfff napcam kendi payımı çocuğa yediriyim
Çok güzel görünüyorlar eline sağlık.bebişim 5 günlük sandviç,
3 tanesi fırında sebzeli omlet, roka
2 tanesi ton balığı, labne, roka
2 günlük körili lahana kavurması, havuç biber lahana kavurdum baharat attım sallamasyon
2 günlük pırasa mücver
1 günlük sülüberi (mercimekli patlıcan yemeği)
kefir ve yoğurt diğerleri de
Aaa pırasa mücverbugün menü:
8.00 ton balıklı labneli rokalı sandviç, yeşil çay
12.00 sülüberi, yoğurt
18.30 pırasa mücver, yoğurt
su: 2 lt
Jou Ellssa Boncuk2307
8200 adım
Muhteşemsin bebeğimm24 şubat menü
10.00 2 yumurta ile biberli ve mantarlı omlet, 2 dilim peynir, 10 zeytin, 2 wasa, turp
13.30 6 kaşıl lahana kavurması, 3 kaşık yoğurt
18.30 1 tatlı tabağı kadar hamsi tava, salata
3 litre su 8.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Jou
Eki Görüntüle 3549622
Baya az yemişsin Sibel hocam. Açıkmadın mı?Bugünkü menümü yazayim.
Kahvaltı
1 yumurta
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Ufaklık uyanınca yapamadım
Öğle
1 adet kuru patlican dolması
(Zeytinyağlı)
Akşam
3 kaşık yeşil fasulye
Ara öğün
1 avuç kuruyemiş
Nöbetçi idim
8000 civarı adım. Suyum tamamdir
Ellssa arke Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?